Bardzo polecam!!! (1) Rozpocząłem przyspieszony kurs, powiem krótko: szybko, łatwo i przyjemnie.... Krzysiek Kurs BPO (1) Kurs Finance& Accounting z językiem niemieckim Monika Polecam ! (1) Kurs ukończyłem w 2013 roku w innej szkole , ale z powodu braku czasu... Kamil
Instruktor Janusz Elka School Tesco Karwiny (1) Nie jestem w stanie podziękować za wiedze przekazaną i cierpliwość okazana w... Mateusz Polecam wszystkim instruktora Pana Janusza Piotrowskiego (1) Naprawdę świetny instruktor. Wszystko wytłumaczone w prosty i przejrzysty... Kuba Natalia F. - opinia (1) Po paru nieudanych egzaminach na prawo jazdy i w momencie kiedy prawie... Natalia F. polecam - rewelacyjne emocje - pierwsze strzelanie (1) Miałem przyjemność przez blisko 2 godziny postrzelać z kilku rodzajów broni... Andrzej Polecam! (1) Firma godna polecenia! Profesjonalna obsługa, szeroki asortyment, przystępne... Michał Godne polecenia (1) As - osrodek szkolenia kierowcow godny polecenia. Wszystko przygotowane... Maciej Pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolony. Instruktorzy są świetnie przygotowani zarówno w... Mateusz Gorąco polecam! (1) Odbyłem kurs weekendowy, zajęcia teoretyczne w miłej atmosferze,... Grzegorz B Profesjonalne wyposażenie i profesjonalna obsługa (1) Postanowiliśmy zrobić niespodziankę tacie i zabraliśmy go dziś na strzelnicę... Paulina Pawłowska Jakość (1) Bardzo wysoka jakość zajęć za wysoką cenę. Jednak warto płacić za dobre... Tata Serdecznie polecam (1) Osk Mini to moim zdaniem najlepsza szkółka dla przyszłych kierowców. Cena w... Adam Ś. mega (1) GORACO POLECAM PANA TOMEK DOBEK!! Swietny instruktor, tlumaczy rewelacyjnie... sylaa SUPER SZKOŁA (1) Polecam wszystkim tą szkółkę. Super uczą, pełen profesjonalizm i super... Paweł Polecam pana Mariusza! (1) U instruktora OBELIXA, pana Mariusza, wzięłam kilka jazd doszkalających i już... Agata Super szkoła jazdy! (1) Super szkoła jazdy, mili instruktorzy potrafiący przekazać swoją wiedzę,... Marek Kurs FCE - profesjonalne przygotowanie (1) Do Pani Karoliny chodziliśmy we dwójkę na kurs przygotowujący do FCE i... L&M Miła atmosfera i skuteczne nauczanie (1) O teorii nie ma co dużo mówić - zajęcia były przyjemnie i przystępnie... Bartek