Zajecia przygotowujace do matury (1) Polecam seerdecznie, kilka godzin zajec i znowu zaczalem rozumiec co... Marcin polecam (1) polecam osk Morena , jezdziłem z Mateuszem , praktyka troszke mi sie... p Jezeli pytasz o instruktora,to tylko Pan Radosław (1) Witam wszystkich,ktorzy zaczynają przygode z prawem jazdy i OSK... Marlena
POLECAM! (1) Zdane za pierwszym, dzięki profesjonalnym przygotowaniu z teorii z Panem... Marta pani dyrektor zwariowała (3) tak jak w tytule dyrektorka zwalnia najlepszego nauczyciela w szkole mimo że... anonim NAJLEPSZY OŚRODEK !!!! POLECAM (1) Bardzo polecam ośrodek bardzo sympatyczny instruktor i umiejący wytłumaczyć i... Dominika Polecam! (1) Polecam szkole ! Bardzo wysoki poziom nauki, jezdze z Panem Radkiem, bardzo... Adam Polecam OSK Jankar - najlepsza szkola nauki jazdy (1) Goraco polecam wszystkim przyszlym kierowcom OSK Jankar. Wszystko szybko,... Aleksandra W Ośrodek godny polecenia ! (1) Jestem bardzo zadowolony z efektów które uzyskałem po uczęszczaniu na teorie... Szymon Solidna, uczciwa, rzetelna szkoła! (2) Skończyłam w Res Primae kurs podstawowy.Niestety,z przyczyn osobistych... Kamelia ogromnie polecam! (1) Chciałabym polecić szkołę Pana Tadeusza wszystkim tym, którzy boją się... Ola Krzak - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, dobre przygotowanie. Polecam instruktora Michała... Krzak Profesjonalnie i sympatycznie! (1) Polecam OSK MINI,a przede wszystkim instruktora Jacka- bardzo dobre,... Alicja Jak w domu (2) Z wielkim żalem opuściliśmy Tęczowy Zakątek, Córka uczęsczała tam przez ponad... Marzena Egzamin w PORD zdany za pierwszym razem! (1) Polecam ELKA SCHOOL gdyż zdałem za pierwszym razem egzamin praktyczny w PORD... Dawid C. zalujemy ze musimy odejsc (3) Przenosze sie z Sopotu do Osowy i jestem zrozpaczona ze moja corka musi... mama Agi Miło, bezstresowo i pożytecznie! (1) Po wielu latach przerwy od momentu zrobienia kursu podstawowego na prawo... Magda P. Najlepsza firma szkoleniowa w Trójmieście! (1) Szczerze polecam! Byłem na szkoleniu dwudniowym "Trening profesjonalnej... Marek Warto (1) Skorzystaliśmy z mężem ze szkoly rodzenia. Ciekawy kurs dasjacy poczucie... Anna Polecam wszystkim! (1) Zarówno wykłady jak i jazdy to coś co nie tylko dobrze przygotowało mnie do... Krzysiek