Zdecydowanie nie radzę (2) Przychodząc do pierwszej klasy we wrześniu miałam nadzieje, że poniżej... XYZ SERDECZNIE POLECAM ! (1) Niemożliwe stało się możliwe a to spowodował INSTRUKTOR AKADEMII JAZDY PAN... KRYSTYNA KOBIETA POW.40 LAT 2015 Bardzo polecam szkołe OPTIMA (1) Najlepsza szkoła egzamin zdany za pierwszym razem P.Jan Sikora.Bardzo... Dominik U
WIELKIE DZIĘKI! (2) Dzięki Akademii Prawa Jazdy i mojemu wspaniałemu instruktorowi - Michałowi... Mikołaj Polecam (1) Rozpocząłem naukę w bardzo obleganym czasie, ale kurs poszedł szybko, a na... Pawel La Mancha, polecam! (1) Bardzo dobra szkoła językowa. Zaangażowani lektorzy. Zajęcia dostosowane do... Beata akademia prawa jazdy akademia prawa jazdy (1) Polecam Akademie Prawa Jazdy jako najlepszą szkołę przygotowującą do... Autor OSK Jankar i super instruktor p. HENRYK (1) Bardzo polecam instruktora p. HENRYKA. Dzięki niemu stałem się MISTRZEM... Maciej D POLECAM !!! NAJLEPSZA SZKOŁA !!! (1) Udało zdać !!! Pan Michał Prażmo, który według mnie jest instruktorem... Adam nowe (1) Opinie poniżej nie są o tym przedszkolu tylko o Małych Mistrzach, od września... kalina Polecam! (1) Panie Bibliotekarki są miłe, kompetentne i chętne do pomocy. Niestety tylko... Zadowolony student Profesjonaliści w 100% (1) Wszystkim polecam ten ośrodek. Jeździłem z Panem Michałem, który w doskonały... Piotr wózki widłowe (1) Szczególnie pozdrawiam przepiękne Panie organizatorki:-) Pełna profeska,... Olek Najlepsza nauka jazdy ! (1) Do GoAuto trafiłam dzięki mojemu chłopakowi. Mówił mi, że to najlepsza szkoła... Sonia POLECAM (1) Chcesz zdac i nauczyc sie naprawde dobrze jezdzic to polecam Pana instruktora... MONIKA kat. A (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Jarka za profesjonalizm i dużą... Łukasz M. Potrzebne korepetycje z matematyki (1) szukam korepetycji dla córki, trzecia klasa gimnazjum, w okolicy ul: Długich... ojciec Kategoria B (2) Wszystko w tej szkole jazdy zasługuje na pochwałę, począwszy od samej obsługi... Natalia Polecam ! (1) Polecam wszystkim którzy mają problem z egzaminem bo np. Źle wybrali szkołę i... Nieistotne Polecam (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Mega przyjazna... Maciek