Polecam! (1) Jestem niezwykle zadowolona ze swojej przygody z OKS Rondo Reda, a zwłaszcza... Angelika B. Polecam, jeśli... (1) Jeśli chodzi o teorię, nie mam żadnych zastrzeżeń. Jeśli natomiast mówimy o... Karina FIRMA GODNA POLECENIA (1) Zajęcia strzeleckie prowadzone profesjonalnie , poprzedzone szczegółowym... Maciej Gołębski
warto (1) Wybór tej szkoły to nie przypadek! Bardzo mile wspominam ten bardzo... Izabela pan Jurek (1) Serdecznie podziękowania dla pana Jerzego. S.w ciągu 15godzin nauczyl mnie... Katarzyna Ocena (1) W elce brałam tylko jazdy doszkalające. Obsługa miła, za każdym razem... Paulina polecam !! (1) Podziękowania dla gdprawko i SZCZEGÓLNIE dla mojego (trochę szalonego :p)... Marta Bogata oferta - szkolenia na wszystko (1) Byłem na dwóch kursach - wózki widłowe i koparko-ładowarki, konkretna... Krzysiek K Szkoła godna podziwu. (1) Uprzejmość i przyjazne nastawienie do kursantów na pierwszym planie,... Kasia Polecam kurs hiszpańskiego w La Mancha :) (1) Super szkoła, atmosfera, świetni sympatyczni lektorzy,duuuużo mówienia na... SJ Tylko ELCAR! (1) Jestem wielkim szczęściarzem, że trafiłem do gdyńskiej szkoły nauki jazdy... Łukasz Sikorski Wyjątkowe przedszkole, wyjątkowy personel (1) Jestem babcią przedszkolaka z grupy Pani Ani. Podpisuję się pod wszystkimi... Babcia Polecam (1) Syn chodzi do przedszkola od września i jestem bardzo zadowolona.... Marta Warto (1) Przeszkolenie ze strzelania na profesjonalnym poziomie, dodałabym jedynie... Marta zdecydowanie polecam (1) Bardzo profesjonalne podejscie, instrukcje jasne i czytelne, jako klient... Bartek CUDOWNE MIEJSCE DLA DZIECI !!! POLECAM (1) Polecam to miejsce z całego serca wszystkim tym, którzy dbają o rozwój swoich... Zofia POLECAM (1) Polecam OSK MINI, a w szczególności instruktora Pana Darka. Pan Darek ma... Justyna POLECAM! (1) Bez wątpienia mogę polecić szkołę Elka School każdej osobie, która chciałaby... Klaudia POLECAM !!! (1) Bardzo polecam Oska ALFA instruktorzy znakomici i bardzo ale to bardzo... Asica Zajęcia Online (1) Bardzo fajny sposób tłumaczenia zadan, inaczej niz w szkole. Fajne zajecia,... Ania