GDPRAWKO ? Najlepsze szkoła w Polsce (1) Najlepsza szkoła, teoria godna podziwu prowadzona przez Krzyśka nie są to... Adam Mega szkola (1) Dwoje moich dzieci uczęszcza do szkoły, mega zadowolenie. Jerzyk Polecam Elka School - Profesjonalnie i z satysfajkcją (1) Szkoła najlepsza! Wykłady na wysokim poziomie, miła i kompetentna obsługa... Daria
Zdecydowanie polecam!:) (1) Panie Adamie, chapeau bas! Przy takim instruktorze nie potrzebni są inni... X Polecam serdecznie (1) Polecam Jankar oraz Pana Darka . :) instruktorzy podchodzą do kursanta bardzo... Bartek Najlepsza szkoła GDPRAWKO!!! (1) Egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem 74/74. Egzamin praktyczny... Marysia Super opieka, przemiłe panie (1) Polecam wszystkim mamom żłobek na Kujawskiej. Cisza,spokój, mało samochodów... Agata OSK Jankar i najlepszy instruktor p. Henryk Świdkowski (1) Z całego serca mogę polecić ośrodek szkolenia Jankar. Bardzo dobrze... Aneta Klein Super! (1) Gorąco polecam Akademie Prawa Jazdy kurs przeszedł bardzo sprawnie i... Łukasz Wanke OSK Speed (1) Szczerze polecam OSK Speed. Pan Janusz potrafi nawet z czegoś tak nudnego jak... Andrzej L Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie polecam OSK MINI, a szczególnie instruktora Krzysztofa!... Joanna POLECAM (1) Świetna atmosfera, zero stresu, pełen profesjonalizm. Pani Daria niezawodna!... Ola Hiszpański to piękny i przydatny język, warto zainwestować w jego naukę. (1) Naukę w La Manchy oceniam zdecydowanie na plus. Chodziliśmy z żoną na zajęcia... Tomek Polecam instruktora Łukasza (1) Polecam Łukasza ! Pomoże, uspokoi i w złych chwilach podniesie na duchu tak... Klaudix :) Świetne miejsce :) (1) Razem z synkiem bardzo polecam , jesteśmy ze żłobka bardzo zadowoleni. Grzesiek Polecam wszystkim!!! (1) Fachowo bezstresowo i z poczuciem humoru prowadzony kurs no i do tego w 100%... MARCIN.K polecam :) (1) Bardzo polecam szkołę EL-PARWKO. Doświadczeni, profesjonalni i cierpliwi... Ania Szkoła i wspólnota :) (1) Witam, mój syn uczy się w trzeciej klasie w SP Lokomotywie - z perspektywy... mama Cieszę się, że trafiłam na Poldka. (1) Wybierając szkołę jazdy kierowałam się przede wszystkimi opiniami na stronach... Tatiana Elka school - Pani Edyta Kamińska (1) Z całą stanowczością mogę polecić Elka School, i Panią instruktor Edytę... Krzysztof K