ex (1) Bardzo fajna szkoła, świetna atmosfera nauki, grupy dobrane dla różnych... T. Język portugalski w La Mancha (1) Miałam przyjemność uczęszczać na zajęcia w 2 a później indywidualne. Plusy?... Małgośka baaardzo fajna szkola (4) szkole polecam kazdemu swietni nauczyciele dobra baza piekne wspomnienia... froo :oD
Efekt Zaspa (1) Zdecydowanie polecam, mili instruktorzy, którzy bardzo dobrze uczą. Wszystko... Bogusia Polecam! (2) Trafiłam na szkołę Prestige Lingua przypadkiem,bo sama wyczytałam bardzo... Gosia Opinia (2) Chciałabym polecić wszystkim Nauke Jazdy Jurkiewicz! Super podejście do... Agata Jeśli nauka hiszpańskiego to tylko w La Mancha (1) Uczestniczyłam w rocznym kursie dla początkujących. Fantastyczna atmosfera,... Ania Polecam!!! (1) Polecam OSK Mini. Kurs teoretyczny minął bardzo szybko. Jeśli chodzi o część... Dagmara British School Trójmiasto (1) Uczęszczałam na zajęcia przez dwa lata. Polecam. Teraz niestety zapisałam się... Ewelina Gabriela - opinia (1) Swietny zlobek,idealna organizacja dnia. Moja coreczka z ogromna checia tam... Gabriela Nauka hiszpanskiego w szkole La Mancha (1) Przez kilka miesiecy uczeszczalam na zajecia z hiszpanskiego do szkoly La... Wanda Dobra szkoła nauki języka hiszpańskiego (1) Moja córka uczęszczała do tej szkoły, jesteśmy zadowolone. Polecam Danuta Uljasz POLECAM! (1) Wielkie DZIEKUJE dla Pana Krzysztofa- to dzięki niemu praktykę zdałam za... Ada Shared desk/co-working space (1) dzien dobry, przeprowadzam sie nie dlugo do sopotu zeby zkoncyc moja... Jacek Bardzo dobry żłobek (1) Żłobek "U Cioci Kloci" zapewnia serdeczną i profesjonalną opiekę nad... mama Ewy katolik gdynia (4) Jestem w gimanazjum i szczerze mówiąc początkowo miałem pewne wątpliwości...... snufferkatol Prawo jazdy (1) Zdałam wszystko za pierwszym razem. Profesjinalne podejście. Bardzo dobre... HB Polecam Krzysztofa (1) Polecam OSK MINI.Teoria super z panem Darkiem a kurs praktyczny z... Maria Szkoła godna polecenia (1) Polecam wszystkim, szkole można zaufać. Na zajęcia chodzę od października i... Paulina Pozytywnie (1) Bardzo polecam szkole P Liliany. Pełen profesjonalizm, przesympatyczna... Byla Uczennica