Absolutnie odradzam. (3) Jeśli chodzi o poziom nauczania to jest nawet w porządku.. Mają bardzo mały... Absolwent Najlepsza szkoła jazdy! (1) Czekając na odbiór upragnionego prawka chciałabym gorąco polecić wszystkim... Krystyna Sopocka Szkoła Wyższa - polecam! (1) Należę do grona osób zadowolonych - wykwalifikowana kadra, dużo wiedzy... Agnieszka
Przedszkole i szkola rodzinnie (1) Po roznych przejsciach, z trojmiejskimi Placowkami Panstwowymi i spolecznymi... lokomotywowa Mama !!!!!!!!!! (1) Teoria - ściśle, na temat i super atmosfera Jazdy - indywidualne podejście do... xyz Rewelacja (1) Gorąco polecam.Super spędzony czas w świetnej atmosferze.Instruktorzy 1... Andziaq POLECAM!!!!! (1) Super atmosfera, miło, bezpiecznie, pełen profesjonalizm. Strzelanie z... Łukasz Jakie zajęcia macie na filologii włoskiej? (1) Czy jest też jakiś dodatkowy język czy tylko włoski? I jak wygląda reszta... Marta SSW jest ok! (1) Wspaniałe miejsce do nauki! Pracują tu świetni ludzie, którzy przykładają się... Ola Po prostu najlepiej! (1) Do Darka Leszczyńskiego trafiłam po odbyciu 30 godzin w innym ośrodku... Karolina Wszystkim polecam osk Morena :) (1) Bardzo polecam osk Morena. Zdałam za pierwszym razem. Jeśli ktoś potrzebuje... Karina POLECAM ELKE I NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA Pana ADAMA!! (1) Mogę się uważać za weterankę - zrobiłam trzy kursy w trzech różnych szkołach... AD POLECAM (1) Serdecznie wszystkim polecam szkołę jazdy RondoBis. Bardzo dobra szkoła,... Dorota Polecam (1) Polecam osk mini, a w szczególności Pana Radka, wysoki poziom nauki, oraz... Marcin Polecam! (1) Polecam ośrodek RondoBis, bardzo mila atmosfera, instruktorzy bardzo... Mariusz Polecam , swietni instruktorzy , dobry sprzet ..... (1) Polecam , swietni instruktorzy , dobry sprzet , luzne i mile podejscie do... artur Nie mogłem lepiej trafić! (1) Super szkoła, pełen profesjonalizm oraz świetne podejście do kursantów.... Wiktor Elka School - instruktor Edyta Kamińska (1) Obsługa biura Elki School - wszystko załatwiłam bezproblemowo, szybko,... Dorota POLECAM! (1) Mialam przyjemność zrobić kurs na kat. B pod opieka Michała Cieplińskiego i... Alicja B Super żłobek (1) Jestem bardzo zadowolona z tego żłobka. Super opieka, bardzo fajne i... magda