:) (1) Na prawdę polecam. Poziom nauki wysoki, instruktorzy uprzejmi. Weronika WYBIERZ "TRÓJKĘ" (1) Szkoła bardzo fajna! Obecny remont troszkę przeszkadza, ale za to jak będzie... A. Szkółka na 6 + (1) Ucząc sie w GDprawko zdanie egzaminu nie staje sie problemem ;) polecam Maik
Pomoc z języka angielskiego (1) Poszukuję korepetytora/korepetytorki z doświadczeniem i dojazdem do biura... mm98gdan Polecam (1) Teoria z panem Januszem zawsze w świetnej atmosferze. Jazdy z panem Bogdanem... Basia Polecam i instruktora TOMKA :) (1) Każde zajęcia w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze, bez większego stresu.... Js POLECAM (1) Witam, gorąco polecam ten ośrodek. Teoria minęła w szybkim tempie i w... Aga naprawdę dobra uczelnia (1) Hej! Jestem obecnie na 3 semestrze studiów mgr z pedagogiki i jestem póki co... alien Radoslaw is the best !! (1) Jazd uczylem sie u pana Radoslawa, przemily czlowiek w bardzo szczegolowy i w... Lukasz Jankar (1) Szkole Jankar wybralam dzieki opiniom znajmych i nie moge tej decyzji... Agnieszka el-prawko (1) Serdecznie polecam szkółkę EL-PRAWKO, fachowi instruktorzy, pełen profesjonalizm Anna Marlena - opinia (1) Pan prowadzący wykłady z teorii świetny, Pan instruktor Łukasz również.... Marlena POLECAM! (1) Wspaniali instruktorzy, egzaminy zdane za pierwszym razem, bardzo miła... Klaudia polecam (1) Bardzo gorąco polecam instruktora Radka. Rewelacyjne szkolenie praktyczne.... Bartek Polecam (1) Świat malucha to idealne miejsce dla dzieci, które po raz pierwszy "na... Małgorzata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona, Panie mają wielkie serca dla dzieciaczków,nigdy się... Mama Łucji Bajka (1) Kurs na kat. B zacząłem na początku wakacji. Uwinąłem się spokojnie w 3... Niko Polecam i pozdrawiam OSK MINI (1) Polecam całą szkołę jazdy, kurs przebiegł sprawnie. Na części teoretycznej... Jakub polecam (1) Polecam OSK Piąty Bieg. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Duża... Dominik Polecam w 100% (1) Polecam w 100% , tanio szybko, instruktor cierpliwy z indywidualnym podejsciem. Paulina