Polecam (1) Wspaniałe przeżycie, super atmosfera i genialne podejście Pana Piotra, było... klaudia profesjonalizm (1) Gorąco polecam, teoria i praktyka zdane za pierwszym razem dzięki Elka... Magda Tragedia (4) To gimnazjum jest okropne. Nauczycieli którzy są mili jest ok 1/8, reszta... Karol
Polecam! (1) Po wyjeżdżeniu 30 godzin w innym ośrodku, czułam się niepewna i niedouczona.... Emilia Bardzo profesjonalnie (1) Kurs rozpoczęty - 18 sierpnia 2015 Egzamin Praktyczny PORD - 29 października... Alena Kirouskaya Podziękowania dla Pana Bogdana (1) Instruktor niemal że doskonały, mający super podejście do przyszłych... Artur P Profesjonalizm ! Pord zdany za 1-szym dzięki panu Januszowi :) (1) Bardzo chciałbym polecic tą szkółke a najbardziej pana instruktora Janusza... Michał szkoła która wymaga, ale też przygotowuje do najlepszych LO w trójmieście (1) Jestem absolwentem tej szkoły rocznik 2013. Wysoki poziom prowadzonych zajęć.... Michał Polecam Jankar! (1) Nauka jazdy z OSK Jankar to gwarancja sukcesu na egzaminie państwowym i... Justyna Kurs kat.A instruktor Piotr Kowerdej (1) Witam, Polecam szkołą Elkaschool! Egzamin kat. A zdany za pierwszym... Maciej G Najlepszy Sebastia :) (1) Dzięki Sebastianowi zdałam egzamin po kilku latach zrobienia sobie przerwy za... Kasia Poszukuję instruktora jazdy (4) jestem po teorii a musze przygotowac sie do egzaminu praktycznego i poszukuje... Iwka41 Polecam (1) Polecam w 100 %, świetna atmosfera, super wykłady, najlepsi instruktorzy,... Magda Serdecznie POLECAM . (1) Witam, w dniu dzisiejszym zdałam egzamin za pierwszym podejściem , jeszcze... Małgosia Solidne podejście. (1) Kurs na kategorie A. Profesjonale podejście od samego początku do końca.... Zadowolony z wyboru szkoły jazdy ZALICZYŁAM EGZAMIN KILKA DNI TEMU ZA 1 RAZEM !! (1) Chciałam serdecznie podziękować P. Joannie Dzięcioł, która nauczyła mnie... Ewa NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY! (1) Polecam te szkołę wszytkim, którzy chcą zdać egzamin na prawo jazdy za... Karol Najlepsza szkoła w pomorskim. Polecam serdecznie! (2) Kategoria C zdana za pierwszy razem! Ale nie mogło być inaczej skoro ma się... Peer Polecam najlepszą szkołę jazdy (2) Kategoria C zdania za 1 razem. Perfekcyjne wyszkolenie jak i wielka szacunek... Piotrek Idealni (1) Po wielu nieudanych egzaminach, dostałam od znajomej namiary na tę szkółkę.... Justa