Polecam!!! (1) Egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem ! wspaniała atmosfera, bardzo... Zuzia Gimnazja (1) Ludzie jak coś piszecie to konkretnie o której szkole. Powstają tu bzdury.... Karol Wieczorek Za pierwszym razem (1) Mimo lat przerwy wietne podejscie instruktora pozwolilo zdac za pierwszym... Lukasz
Akademia PERFEKCYJNEJ Jazdy (1) Świetna szkółka, bardzo miła obsługa jeżeli chodzi o panią Darię z biura jak... Kamil POLECAM (1) Kurs spełnił wszystkie moje oczekiwania! Przede wszystkim zajęcia były... Jakub Gimnazja - Wrzeszcz Dolny, proszę o opinie. (3) Czesc, Potrzebuję wsparcia osób doświadczonych. Szukamy dla naszego... Fellow_74 Gorąco polecam (1) Super szkoła, zdane za pierwszym razem teoria i praktyka. Serdecznie polecam... Dominik Polecam (1) Egzamin w pordzie (teoria i praktyka) wszystko za 1szym razem!! To dzięki... Weronika Polecam serdecznie! (1) Polecam wszystkim Elke School za znakomite wykłady z Panem Leszkiem oraz za... Marlena Najlepsza szkoła w trójmieście POLECAM !!!! (1) Szkoła godna polecenia. Instruktor P.Tomek rewelacja super podejście do... Patrycja najlepsza szkoła jazdy w Gdyni! (1) jestem bardzo zadowolona jak i z samego przebiegu kursu jak i jazd... już Pani Kierowca:) Gorąco polecam! (1) Szukając szkoły kierowałam się: - łatwym dojazdem (centrum miasta), -... Ala Polecam studia na AMW (1) Bezstresowo i konkretnie przekazywana wiedza, kompetentna kadra nauczycieli... Studentka zaoczna Poziom nauczania OSK AS (1) Dzisiaj zdałem egzamin państwowy praktyczny za pierwszym razem. Również za... xyz Bardzo dobra szkoła polecam !!!!! (1) Bardzo polecam Elka school. Najlepsza szkoła ! Bardzo dziękuje Pani Edycie... Łukaasz Tomasz Boroch:) (1) Nogami i rekoma podpisuje sie pod kazda najlepsza opinia wystawiona Tomaszowi... Lucy;) Kat.A (1) Szkoła Euromoto szczyci sie najlepszymi opiniami, wykładowcami i... Lucy;) Serdecznie polecam naukę w RondoBis! (1) Jak najbardziej polecam, umiejętności przekazania wiedzy przez instruktorów... Michał Gorąco polecam (1) Szkoła jazdy Optima to szkoła którą zdecydowanie mogę polecić innym. Krótki... M Polecam! (1) Szkołę ELCAR polecam za pełen profesjonalizm, wysoki poziom nauczania,... Beata