Polecam!!! (1) Instruktor Tomek- najlepszy na świecie.Opanowany, sympatyczny, świetnie... Karolina Polecam!! (1) Cieszę się że wybrałam OSK POLDEK wszyscy pracownicy są bardzo mili i fachowo... Klaudia Polecam (1) Polecam OSK MINI najlepszą szkołę nauki jazdy w Trójmieście. Teoria i... Kaktus
POLECAM !! (1) Bardzo gorąco polecam szkółkę OSKAR , dzięki niej zdałam prawko w mgnieniu... Monika Kursanci Joanny Dzięcioł zdają w pierwszym terminie (1) Gorąco polecam instruktorkę Joannę Dzięcioł. Jeśli chcesz nauczyć się, jak... Gosia Akademia prawa jazdy (1) Szkółka godna polecenia. Polecam Pana Leszka Chudy, instruktor pierwsza... Rafał MISTRZOSTWO! (1) Kurs teoretyczny odbyty bez problemów, co prawda mój pierwszy instruktor... KaMsI Opinia o gimnazjum (2) Polecam bardzo serdecznie. Niedawno ukonczyłam tę szkolę i jestem bardzo... Absolwentka. Opinia (1) Polecam wszystkim p. Darka Leszczyńskiego. Trafiłam do niego po 5 letniej... Grażyna POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA! (1) Po kilku nieudanych egzaminach, zrobiłam sobie rok przerwy w jeżdzeniu, aż w... Roksana Dobra szkoła (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. wszystkie trasy egzaminacyjne poznane... Patryk L-ka - którego instruktora polecacie? (1) Hej. Mam pytanie którego instruktora z L-ki możecie polecić? Dzięki za... L-ka GDPRAWKO SZKOŁA JAZDY MORENA (1) Bardzo polecam pełen profesjonalizm szczególnie u Pana Łukasza instruktora... T.W Kat. C (2) Polecam lekcję w tej szkole. Instruktorzy przygotują kursanta zarówno do... zurus87 Najlepsza szkoła (1) Z czystym sumieniem polecam Akademię Prawa Jazdy. Zarówno egzamin... Monika Dla zawododowców (1) Profesjonalny ośrodek w każdym calu, przeznaczony dla tych którzy myślą o... Andrzej Nowacki GDprawko !? Jasna sprawa, zdałem za pierwszym! (1) Szczerze, bałem się jak to będzie z tym moim "prawkiem" - ale jak się szybko... Patryk Bardzo polecam (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy JANKAR. Moim instruktorem był p.... Dawid Super szkoła (1) Teoria i praktyka zdana dzisiaj za pierwszym razem. Pan Bogdan nauczy nawet... Dominika zdane za pierwszym! (1) Polecam osk jedynkę, mimo że miałam tam tylko dwie godziny jazd dodatkowych w... Karolina