Nowe przedszkole (1) Na początku bałam się dać dziecko do przedszkola, które jest nowe i nie ma... Non-na Szczerze polecam (1) Bardzo dobry instruktor, potrafi nawet w krótkim czasie wytłumaczyć wszystkie... puzon Gorąco polecam (1) Pełen profesjonalizm, zajęcia teoretycznie super prowadzone przez Pana... Kasia
Super (1) Cud nad Wisłą... Lubię chodzić do szkoły. Nauczyciele realizują materiał, są... Karol Polecam z czystym sumieniem szkołe nauki jazdy Rondo (1) bardzo polecam! Byłam już w wielu szkołach nauki jazdy po długiej przerwie... Monika. Polecam (1) Witam! Chciałabym polecić państwu OSK Mini a w szczególności instruktorów... Gosia Pan JANUSZ SOWA ! (1) Najlepszy instruktor na świecie! Miły, uprzejmy, CIERPLIWY! Odpowiada na... Basia TYLKO AKADEMIA PRAWA JAZDY - ŻADNA INNA !!!! (1) Akademia Prawa Jazdy to Najlepsza Szkoła Jazdy do której mogłam trafić :-)... Anna C Szkoła JANKAC (1) Polecam serdecznie szkołę nauki jazdy Jankar! Dzięki świetnym instruktorom ze... Jan Szkoła językowa dla dzieci - polecicie jakąś? (5) Możecie polecić jakąś dobra szkołę językową dla małego dziecka (4l),... Magda Wzorowo (1) Zapisałem się na kurs ekspresowy, który jest co prawda dodatkowo płatny, ale... Kuba POLECAM Z CALEGOSRCA (1) Polecam szkole z calego serca. Wyklady prowadzone w sposob zrozumialy jak i... Ola Świetna szkoła (1) ja byłam bardzo zadowolona. tęsknię za tymi czasami :) afro POLECAM ADJ (1) Bardzo dobra szkoła, Świetna Atmosfera i bardzo profesjonalni Instruktorzy... Oskar WARTO PRZECZYTAĆ ZANIM POŚLE SIĘ SWOJĄ POCIECHĘ DO SP14 W GDAŃSKU (9) ... POZIOM NAUCZANIA W SP NR 14 ZMUSIŁ MNIE ORAZ INNYCH UCZNIÓW, KTÓRYCH... UCZEŃ Zarządzanie II stopnia w języku angielskim Politechnika Gdańska (1) Czy po filologii angielskiej mozna wybrac sie na takie studia? Czy ktos kto... Kama JANKAR (1) Do Jankaru przeniosłam się z innej szkoły i nie żałuję. Egzaminy zdane za... Malwina Swietne O.S.K ! (1) Polecam naukę u Instruktora Pana Stanisława ! Swietne, luźne podejście, a... Antoni R. Najlepsza szkoła!!!!! (1) Bardzo dobra szkoła! najlepsza wręcz:) Polecam wszystkim, którzy szukają... Emilia Rewelacja (1) Do ADJ trafiłam po nauce w innej szkółce w której nic oprócz stresu się nie... Agnieszka