Wera - opinia (1) Serdecznie polecam rondobis w rumi. Obsługa w biurze bardzo miła; ) polecam... Wera Blondynka (1) Zapisując się do Elki prosiłam żartobliwie panią w biurze o instruktora dla... Zuzanna INSTRUKTOR NA SZÓSTKĘ Z PLUSEM (1) Super OSK! Zajęcia teoretyczne były super ciekawe. Mimo, że w trybie... Szymon Kamiński
"Kierowca na drodze ma przede wszystkim myśleć!" (1) Ulubione zdanie pana Janusza, które zapamiętałam raz a dobrze :) Polecam... Wiktoria Najlepsza szkoła jazdy! (1) Szczerze polecam tę szkołę jazdy! Teoria szybko i na temat, Pani w biurze... Edyta Polecam gorąco wszystkim OSK Jankar:) (1) Polecam tą szkółkę z całego serca, jeśli ktoś chce zdać szybko i bez... Kamil Węska p. Bolesław Karas - opinia (2) Bardzo polecam naukę jazdy samochodem z panem Bolesławem. To wybitny... Ewelina Jarosz L-ka (2) Polecam Pana Michała Ożgę, bardzo dobry instruktor, świetna atmosfera podczas... Angelika K. NAJGORSZA SZKOŁA (1) Najgorsza szkola , wychowawca nie ma pojecia na tema wychowawstwa ,... Uczeń Polecam wszystkim uczącym się jezdzić (1) Trafiłem do Asa z innej szkółki w której po 30 godzinach jazdy mogę... Grzegorz polecam zajęcia w fabryce języka (1) Jestem w klasie maturalnej i jakiś czas temu zapisałam się na kurs... M Polecam Zielony Listek!!!! (1) Pełen profesjonalizm.Do Zielonego Listka trafiłam z polecenie i sie nie... Agata Polecam (1) Dla wszystkich niezdecydowanych polecam OSK Poldek, świetnie przekazywana... Marta Nie polecam! (1) Nie polecam tej szkoły słabe przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego.... absolwent Moja ocena (1) Zapisałam się na zajęcia z wosu, bo perspektywa pisania matury z tego... Gosia prawko (2) najlepsza szkola jazdy w trojmiescie bezstresowo szybko i tanio najlepszy... tomek S Polecam z czystym sumieniem (1) Miałam mieszane odczucia co do posyłania dziecka do przedszkola... Mama Z. Opinia. (1) Nie ma co się rozpisywać - Wszystko miło, profesjonalnie i często zabawnie =D... Kamil Bardzo gorąco polecam !!! (1) Po dość długiej przerwie w zdawaniu egzaminu, dokupiłam sobie kilka jazd... Anna Bardzo polecam! (2) Jak najbardziej polecam Elka School, bardzo profesjonalne nauczanie i moim... Agnieszka