Przyjemna nauka od profesjoalistów ! (1) Bardzo długo się zastanawiałam i szukałam "prawdziwej" szkoły z... Joanna K. Pani Marta ma świetny kontakt z maluchami (1) Naprawdę polecam Panią Martę. Zaczęłam u niej naukę angielskiego już jakiś... Ola szkoła na najwyższym poziomie :) (1) Polecam wszystkim Akademię Dobrej Jazdy. Super klimat, profesjonalna nauka.... Suna B.
brak organizacji!!!!! (2) Źle zorganizowane zastępstwa,dzwoniąc domofonem do świetlicy KAŻDY może... niezadowolona Nauka (1) Polecam instruktora jazdy Pana Kazimierza Kepke, bardzo dobrze uczy! Zdałem... Fabianos Teoria w PORD (2) Witam, Orientujecie się ile trzeba czekać na egzamin teoretyczny i... m. OSK Obelix - najlepszy! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem- to się nadal zdarza;) Wszystko to dzięki... Teresa Szkoła (2) Poszlam do XV lo ze wzgledu na pozytywne opinie od starszych znajomych i... Malwina Dietetyka - odchudzanie (1) Witam serdecznie. Jestem pod wrażeniem dietetyka, pani karoliny. Jej sposób... ROMAN Polecam wszystkim początkującym (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, miła atmosfera podczas nauki oraz... Szymon Profesjonalizm i indywidualne podejscie (1) Praktyka zdana za pierwszym :) Szczegolnie polecam najlepszego instruktora na... Nikola J.Angielski w Bojanie-kurs? (6) czy w Bojanie jakas szkola jezykowa prowadzi kursy z j.angielskiego?? Kiedys... maxineczka900 :) (1) Serdecznie polecam pana Krzysztofa i El prawko.Po kilku lekcjach egzamin... Marta Polecam z całego serca! (1) Chciałbym serdecznie podziękować za świetne wdrożenie w techniki jazdy Panu... Adrian S. Krystian ( 18 lat ) - opinia (1) Polecam OSK MINI ponieważ teoria idzie bardzo szybko jeśli komuś zależy na... Krystian ( 18 lat ) Dobry instruktor (1) Treść teorii była wyłożona dostatecznie dobrze abym zdał za pierwszym razem... Qbson Ateneum (1) Chciałabym podziękować wszystkim wykładowcom za rok akademicki 2014/2015... Studentka 2014/2015 Korepetytor matematyki poszukiwany! (1) Witam, poszukuję rzetelnej osoby, dla której nauczanie matematyki stanowi... mysia L-ka - pytanie. (1) Mam pytanie czy ktoś z Was robił tam niedawno prawo jazdy? Zdecydowałam się... L-ka Zmarnowany czas i pieniądze (4) Największy błąd mojego życia i zmarnowane 6 lat! Nie polecam uczelni nikomu.... Absolwentka