Joanna G - opinia (1) Do Jankara zostalam skierowana z polecenia po wielu nieudanych próbach zdania... Joanna G Szkolenie Kwalifikowany Pracownik Ochrony (1) Polecam firmę ProEco One !!!! Bardzo szeroko rozbudowana oferta szkoleń,... Kamil M. Jak najbardziej polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców POLDEK. (1) Szkolenie przebiegało w przyjaznej atmosferze. Instruktorzy - pierwsza klasa.... Sylwia K.
sp 14 (1) Jestem absolwentką tej szkoły, nie uważam by szkoła ta była wspaniała i wg.... anonim... Gorąco polecam!!! (1) Szybko,profesjonalnie,elastycznie. Jako Rewelacja - zdałem bez problemu. (1) Poważne podejście i super poziom. Miałem trzech różnych instruktorów i każdy... Rafał Nitychoruk Katarzyna - opinia (2) Zapisałam córkę na kurs z dwóch przedmiotów rozszerzonych. Wybrałam miejsce... Katarzyna polecam OSK Delta (1) Najlepsza szkoła na jaka moglam trafić:) pierwszy raz usiadłam za kółkiem na... Magda Wiktoria - opinia (1) Uczeszczalam na lekcje do elki i uważam, że kadra jest bardzo profesjonalna a... Wiktoria WIELKI POZYTYW (1) Jestem mamą dziecka, które z przyczyn rozwojowych nie poszło do 1 klasy. Od... Katarzyna S. Polecam (1) Nauka teorii bardzo przyjemna. Praktyka również. Polecam Norbert Daniluk Szkoła godna zaufania- kurs pracownik administracyjno-biurowy (1) Polecam Kursy i szkolenia w ProEco One, sporo się nauczyłam. Kadra na bardzo... Marcelina K tamata - opinia (2) przedszkole, które spełniło nasze oczekiwania w 100 %, dziękuję i polecam... tamata wyjatkowe miejsce (1) Moja druga coreczka uczeszcza do zlobka od ponad pol roku. Jestem bardzo... Mama Marysi Polecam (1) Jazdy uczył mnie Pan Jacek, część teoretyczna w PORDzie zdana za 1 razem,... Łukasz MiBM - pytania (2) Witam, Za rok planuje dostac sie na ten kierunek, wiec mam kilka pytan. Zdaje... Klikklikklik Dobry instruktor to klucz do sukcesu (1) Zdecydowanie polecam! Początki były trudne,ale dzięki pomocy pana Jurka... Blondyna Profesjonalne zajęcia indywidualne (1) Lubię szkołę Greg's Language Academy, ponieważ zajęcia prowadzone są przez... indy.student Najlepsza Szkoła w Trójmieście! Polecam ELKA SCHOOL!!! (1) Swój kurs ukończyłam niedawno, jestem świeżo upieczonym kierowcą - egzamin... Dominika Barańska Zdecydowanie Polecam (1) Zdecydowanie polecam szkołę a naukę polecam u Tomka. Pełen profesjonalizm,... e