ocena (1) Dzięki P. Irkowi zdałam za pierwszym razem. Atmosfera podczas jazdy bardzo... Karina Matura na 100 procent! (1) Korzystałam z pomocy Pani Marty z Fabryki Języka podczas przygotowań do... Zosia Polecam. Szkoła najlepsz z najlepszych. POLECAM!!! (1) Świetnie uczą teorii i praktycznej jazdy za kierownicą. Profesjonalna... Filip
Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców! (1) Polecam wszystkim, którzy od instruktora oczekują cierpliwości,... igor Likwidacja szkół w Gdyni (1) Ciekawe, że szykują się duże zmiany w Gdyńskich szkołach a w internecie cisza... Adam Dietetyk (1) To już mój 13 tygodzień z dietą od Pani Karoliny. Nigdy nie sądziłam, że... Basia Prawko zdane za pierwszym razem!!! (1) Moim instruktorem w Elce był Janusz Piotrowski, nasza wspolpraca byla bardzo... Natalia Jasińska Najlepsza z najlepszych! Polecam każdemu (1) Parę szkół językowych przetestowałam, ale z żadnej nie byłam tak bardzo... Agnieszka Przedszkole Integracyjno-Terapeutyczne Miś w Gdyni - pytania (3) Czy ktoś słyszał o przedszkolu integracyjnym w Gdyni? Jakie czesne, zasady... Lilka Nauka makijażu, wizaż - gdzie w Trójmieście? (2) Hej. Gdzie w trojmiescie mozna nauczyc sie profesjonalnie tego fachu.... Monila L Serdecznie polecam!! (1) Kurs robiłam w konkurencyjnej szkole jazdy, ale po niezdanym egzaminie... Aneta !!!!!!!! (1) Szkoła jest świetna ! Zasady i pomoc na wysokim poziomie i w przyjaznej... Agnieszka Polecam OSK Jankar i jazdy z p. instruktorem Henrykiem Świdkowskim :) (1) Zastanawiasz się czy wybrać OSK Jankar? Zastanawiasz się czy to właśnie im... Patrycja Maj POLECAM!!!! (1) Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Kadra na wysokim... Dominika (kursantka) Rewelacja :) (1) Polecam jak najbardziej!!! Bardzo pomocny i przyjazny dla kursanta osrodek,... E.Ż dobra atmosfera, wartościowi nauczyciele (1) W szkole jesteśmy od kilku lat, obecnie chodzi tu już kolejne nasze dziecko.... Piotr ELCAR-szkoła kturą polecam (1) Szkołę wybrałam przypadkowo i oczywiście ją polecam. Moim instruktorem był... myszka Przedszkole MegaMocni (1) Od października mam córkę w grupie młodszych dzieci przedszkolnych. Panie-... pasqudka Fabryka Języka (1) Chcę wyrazic swoje pozytywne uczucia jakie towarzyszą mi podczas wizyt w... Marcin Babska Akademia - nie tylko dla kobiet (1) Ta szkoła jest zdecydowanie jednym z najlepszych wyborów, jakie mogłam... Dorota K.