Polecam (1) Przemiły i kompetentny instruktor. Z łatwością można się przygotować do... Asia Polecam (1) Polecam wszystkim tą szkołę, szczególnie instruktora Pana Marka. Świetne... Fifi Polecam (1) Zdecydowanie polecam Pana Michała :) po dłuższej przerwie zdecydowałam się... Gośka
POLECAM (1) Polecam żłobek Akademia Malucha, super fachowa opieka, moje dziecko bardzo... Justyna szkoła z wartościami, dobry wybór (1) PLUSY: wartości przekazywane w szkole; przyjazne podejście do dziecka;... Rafał Sopot GORĄCO POLECAM!! (1) BARDZO polecam ADJ ! :D Przede wszystkim teoria, którą większość uważa za... Angelika K. Polecam (1) Polecam wszystkim tę szkołę, teoria nauczana w małych grupach, co... J.G. Moje piękne trzy lata w tej szkole! (1) Jestem w klasie maturalnej, patrząc z perspektywy, ta szkoła nauczyła mnie... Dominika z humanistycznej Super szkoła. (1) Bardzo dobrze przygotowują do egzaminów i do dalszej jazdy samochodem :)... Lila Kurs prawa jazdy (1) Bardzo polecam tą szkołę, a szczególnie Pana Łukasza. Prawo jazdy zdane bez... Maciek Polecam gorąco!! (1) Zdecydowanie polecam. Trafiłam na instruktora Dawida- cierpliwość i... Monika Polecam! (1) Szkoła warta polecenia! Tanio, szybko, z indywidualnym podejsciem do klienta!... Pinia Yeeeeaaaaa ZDAŁAM !!!! :D (1) Najlepszy instruktor na świecie - Mariusz Czapliński ! :))) Dzięki niemu... Aneta Profesjonalne podejście do nauki (1) Do go!auto zapisałam się na jazdy doszkalające po kursie odbytym w innej... Asia Najlepsza szkoła! (1) Dojeżdżałam z Wejherowa, ale absolutnie nie żałuje.. Wybranie akademii prawa... Klaudia Gorąco polecam szkółkę El-prawko! (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkółkę oraz Pana Krzysztofa i innych... Jakub Gruba Polecam - dobra szkoła (1) Polecam rodzicom szukającym dla swoich pociech dobrej edukacji w przyjaznym... Magda M. Rewelacyjne szkolenie i super szkoła! POLECAM! (1) To jest super szkoła - Pan Wojtek uczy jeździć z mega cierpliwością i bez... Ola Polecam serdecznie! (1) Miałam okazję zdobyć dużą wiedzę w wesołej atmosferze na wykładach, a jeszcze... Agnieszka Super (1) Nowy kampus jest super. Pierwsze zajęcia ok. Ogólnie organizacja na plus. Oby... Zuza