Mateusz- Polecam (1) Jak najbardziej polecam RONDOBIS, a w szczególności instruktora Tadeusza S.,... Mateusz B. Zdawałam starą maturę, czy jest szansa się dostać? (2) Chciałabym studiować zaocznie język hiszpański lub włoski. Co jeśli zdawałam... Marta OSK ZNAK (1) Pan Zygmunt w świetny sposób przekazuję wiedzę. Jest zawsze czujny na jazdach... Mucha
Gorąco polecam tą szkołę! (1) Bardzo się cieszę, że ją wybrałem, słyszałem na jej temat same pozytywne... fil zadowolone dziecko, zadowolona mama (2) Długo z mężem szukaliśmy żlobka spełniającego nasze wymagania. Ten żlobek... Grażyna Polecam! (1) Egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem. Elastyczni i profesjonalni... Sebastian Udane szkolenie (1) Szkolenie z obsługi broni przeprowadzone fachowo, z zachowaniem zasad... Patryk Bardzo dobry Ośrodek!! (1) Bardzo dobra atmosfera mily instruktor Pan Radek.Potrafi nawet nauczyć... Patryk Od ludzi dla ludzi (1) Polecam wszystkim ośrodek Jankar. Obsługa, instruktorzy, testy -> wszystko... Jarek POLECAM! (1) Polecam wszystkim, pełna profeska :) Instruktora Krzysztofa oceniam na 11/10... Ola Wyjątkowo, ciekawie, bardzo profesjonalnie. (1) Swoje pierwsze kroki stawiałem w innej szkole prawa jazdy na kat. B. Potem... Michał Małycha P. Darek - Pełen profesjonalizm (1) Zacznę od tego, że moją przygodę z prawem jazdy postanowiłam odbyć w innym... Alicja kat.A (1) co tu dużo pisać , super zostałem przygotowany do egzaminu ,pozdrowionka dla... ECKI Polecam!!! (1) Polecam Rondobis! Szybka obsługa oraz wysoki poziom nauczania. Dziękuję panu... Kamil Fajne miejsce (1) Po miesiącu uczęszczania naszego dziecka do przedszkola mamy świadomość, że... P Super szkoła 👌 (1) Polecam tą szkołę, najlepsi instruktorzy znający się na rzeczy, szybki kurs i... Błażej Polecam gorąco! OSK MINI (1) Polecam gorąco tą szkółke ;) Teoria prowadzona w sposób przystępny, choć... Paula, blondynka ;D polecam osk speed (1) Polecam osk, ponieważ pan Janusz Opiela prowadzi wspaniale lekcje. Opowiada... Michał Najlepsza Szkoła w Trójmieście :) (1) To co wydawało mi sie niemożliwe dzisiaj stało się faktem , dzieki... Lidka Polecam :) (1) Gorąco polecam , fajna atmosfera . Teoria prowadzona przez Pana Piotra , na... Ola