POLECAM szkółkę! (1) Super atmosfera i cierpliwi, doświadczeni instruktorzy. Pan Krzysztof i Pan... Laura 6/6 (1) Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się odbyć kurs prawa jazdy właśnie... Natalia Kosmetologia WSZ Gdańsk - pytanie. (1) Chciałabym się dowiedzieć na którym roku jest najwięcej nauki i z jakich... Pati1608
Polecam Elka School (1) Bardzo serdecznie polecam Wyższą Szkołę Jazdy Elka School. Szkoliłem się pod... Grzegorz Otwiaska POLECAM (1) Polecam Elka school najlepsze szkoła nauki jazdy. Super miła obsługa i... Krystian Zachęcam i polecam odział Profi-Lingua we Wrzeszczu (1) Po roku nauki w szkole, stwierdziłam, że najwyższy czas na napisanie opinii.... Agnieszka K. Warto (1) Zapisałam córkę na zajęcia przygotowawcze do matury i od razu jestem... Basia Serdeczne podziękowania za organizację urodzinek :) (1) Zorganizowałam w Kropce i Kresce urodziny mojej 9-letniej Natalii. Córka oraz... Iza gleboki socjalizm (1) To, ze cisna tam dzieciaki od malego, to jeszcze nie oznacza, ze szkola jest... duzy Gorąco polecam „Poldka”! (1) Szkoła profesjonalna, zarówno w podejściu do kursanta, jak również w... Kuba L. Polecam! (1) Polecam bardzo OSK AS, a zwłaszcza Pana Marcina dzięki któremu zdałam... M.D bardzo dobra szkoła! (1) Polecam instruktora Adama! Świetne podejście do kursanta, wszystko jasno... Monika AL-Car (1) Lepszej szkoły wymarzyć nie mogłem sobie. Klimat panujący zawsze dobry... Paweł Akademie Prawa Jazdy (1) Serdecznie polecam Pana Grzegorza Formella. Znakomicie mnie przygotował na... Dominik Urodziny 8-latki (1) Gorąco polecam. Moja córcia była zachwycona, a mali goście po zakończeniu nie... Emilia SZCZERZE POLECAM! (1) Zbierałam się do zrobienia kursu ponad 6lat i cieszę się, że gdy w końcu się... Kinga hmmmm (2) Szkoła nie wyróżnia się specjalnie poziomem nauczania, chociaż jak twierdzą... minimaxi POLECAM ! (1) Zaczynając kurs z Panem Jackiem obawiałem sie starcia z najtrudniejszym... Krystian CZ ODRADZAM! (1) Nie wiem skąd te wszystkie pochlebne opinie na temat tego ośrodka. Kurs... Pau mam mieszane uczucia (1) Niby szkoła sportowa,ale nauczyciele chyba o tym zapominają.Moje dziecko nie... kobieta