POLECAM KAŻDEMU (1) Polecam szkole Jankar w szczególności instruktora Darka, który w świetnej... Kamila Gimnazjum 27 w Gda (1) Wysoki poziom nauczania, jednakze przepisy sa durne pomijajac zakaz uzywania... ktos Skandaliczny sposób oceniania! (2) Studia na UG? Bardzo polecam, zwłaszcza wydział ekonomiczny! Świeżo... Student
Karolina - opinia (2) Również nie polecam tej uczelni, a dokładniej wydziału prawa i administracji.... Karolina Serdecznie polecam. (1) Wszystkim niezdecydowanym na szkołę jazdy serdecznie polecam OSK POLDEK! Całe... Bartek W 100% polecam! (1) Dziękuję przede wszystkim Markowi za cierpliwość i zaangażowanie oraz... Ola F. Kat A z Piotrem Wolińskim (1) Chciałbym polecić pana Piotra Wolińskiego u którego miałem jazdy na moto.... Paweł Polecam wszystkim szkółkę Mini (1) Bardzo dobra szkoła, poziom nauczania na teorii jak i w praktyce ocenia na... Wyjazdowicz do Torunia ! :) Zdecydowanie polecam (1) Chodzę na zajęcia z 3,5 letnią córeczką i jesteśmy bardzo zadowolone. Mała... Ania Wspaniałe zajęcia, pozwalające dziecku pokochać matematykę :) (1) Tu dziecko będzie czuło się odkrywcą. Matematyka okazuje się bardzo przyjemna... Anna Gorąco polecam (1) Gorąco polecam OSK MINI! Zadowolona ze swojego wyboru byłam od pierwszego... Basia Polecam Marta (1) Po nauce w innej szkole i paru niezdanych egzaminach byłam przekonana że po... Marta ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Najlepszy instruktor z którym miałam do czynienia to oczywiście pan Jacek !!!... Gosia Konwersacje 😀 (1) Dużo konwersacji - taka była moja prośba , bariera pokonana - rozmawiamy na... Emila Polecam (1) Osobiście polecam tą szkołę a w szczególności mojego instruktora Pana Darka.... OskarW. Polecam Poldka! (1) Cudowna atmosfera, ciekawe zajęcia teoretyczne. Pan Jacek to rewelacyjny... Aneta Polecam :) (1) Polecam osk Pasat. Instruktor dobrze przygotował mnie do egzaminu, co... michał Godne polecenia (1) Z przyjemnością pragnę wystawić bardzo wysoką ocenę OSK Jankar. W... Teresa M Jeśli chcesz zdać za pierwszym to tylko z Elka School (1) Polecam każdemu który chce zdać prawo jazdy kat. B za pierwszym razem.... Zadowolonyklient Polecam dobra szkolka (1) Bardzo wszystkim polecam mini. Bardzo sprawnie i merytorycznie przeprowadzona... Goska