Bardzo polecam! (1) Szkoliłem się pod okiem Janusza Piotrowskiego i w dużej mierze dzięki niemu... Marek Najlepszy instrukor KRZYSZKOF KUNKEL (1) Szczerze polecam Elke School moim instruktorem był KRZYSZTOF KUNKEL to... SYLWIA W Dobra szkoła z kilkoma wadami (4) Jak wiadomo jest to jedna z najlepszych gdańskich szkół w rankingach... ABC
SP 85 Jasień - pytania (7) Proszę o opinie, aktualne o tej szkole, dokładnie o funkcjonowanie I klas.... Nowakowa szczena opada! :) (2) woooooooow!!!!! uczę się teraz w nowym miejscu - bo mi bliżej na Jabłoniową... Kamil Fantastyczny żłobek! (1) Z usług Strylusia korzystam nieprzerwanie od 2012 roku i jestem bardzo... Katarzyna Dziękuję (1) Dziękuję za wspaniałą opiekę nad Kubusiem ,pozdrawiam serdecznie babcię i... Aneta Polecam (1) Wszystko skutecznie, spokojnie i bezproblemowo. Świetnie przygotowują do... Adam Z całego serca polecam! (1) W 2014 postanowiłam, że chcę zrobić kurs przyśpieszony, weekendowy. Chodziłam... Karolina M Specjalne podziękowania dla dyrekcji (1) Wielkie podziękowanie dla dyrekcji placówki za tak profesjonalne podejście do... Mama polecam ze względu na wykładowców , atmosferę i położenie (1) Jestem absolwentem ESW na kierunku BW , to były fajnie 3 lata. Świetni... akahoshi Serdecznie polecam każdemu, kto chce się nauczyć francuskiego! (1) Świetnie przygotowane zajęcia, mobilizujące do dalszej nauki, odbywające się... Natalia INSTRUKTOR (SZKOŁA) NA MEDAL !! (1) Po nauce w innej szkole i paru niezdanych egzaminach byłam przekonana że po... Marta Wyjatkowe przedszkole :) (1) To bylo pierwsze przedszkolne doswiadczenie zarowno Antosia jak i nasze, i... Monika Bardzo swietna szkola (1) Bardzo polecam te szkole.Moim instruktorem byl Pawel Stolorz. Dzieki nie mu... Waldek Polecam! (1) Niedawno zdałam egzamin na prawo jazdy, teoretyczny i praktyczny za pierwszym... saphi Na duży plus! (1) Jestem juz po wszystkim - kurs szybko minął, egzamin zdany! Poleca wszystkim ;) Agata Sensimilia - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, egzamin praktyczny kat. B zdałam za pierwszym razem.... Sensimilia POLECAM (1) Bardzo polecam szkołę GDprawko, teoria i praktyka zdana za pierwszym... Filip Serdecznie polecam szkołę Poldek. (1) Instruktorzy przygotują Was porządnie do egzaminów końcowych oraz cierpliwie... robert