Naprawdę polecam ten OSK ;) (1) Aby się nie rozwodzić nad tematem - egzaminy oba, teoria + praktyka, zdałam... Aventador Jeśli chcesz zmarnować trzy lata nauki i wyjść z gimnazjum trzy razy głupszy niż wszedłeś, to serdecznie polecam gimnazjum nr 2! (1) Kiedy byłam w SP zorganizowano nam wycieczkę na dzień otwarty do tego właśnie... Papryczka chilli zadowolony słuchacz (2) Witam jestem słuchaczem tej szkoły i jestem z niej ba5rdzo zadowolony. kadra... zadowolony słuchacz
Polecam (1) Bylem u pani Ewy przed urlopem. Jej zadaniem bylo przygotowac mnie do wyjazdu... Krystian Cudowna (1) Szkola jest wspanialym i ulubionym miejscem moich 2 corek. Kochaja swoje... Mama Polecam mini (1) Gorąco polecam wszystkim szkołę Mini. Jeszcze 2 miesiące temu nie umiałam... Asia POLECAM KAŻDEMU KTO CHCE SIĘ DOBRZE I Z PRZYJEMNOŚĆIĄ NAUCZYĆ JEŹDZIĆ :) (2) Dokładnie dwa miesiące temu zaczęłam kurs, dziś egzamin zdany POZYTYWNIE za... Kasia O. Świetna szkoła ! (1) Duże zaangażowanie instruktorów (bardzo im zależy aby kursant zdał),... Viqy Polecam ! (1) Teoretyczny zdalam praktyczny rowniez. Dziekuje Krzysiu za wszystko a... Dorota Super (1) Szkoła super. Szybko i sprawnie. Polecem jazdy z Panem Tomkiem K. Egzamin... Kamila Rosa Angielski Gdańsk, którą szkołę wybrać? (2) Czy ktoś ma jakieś doświadczenie ze szkołami języka angielskiego dla... E. Najlepsza szkoła jazdy ever!! (1) Najlepsi instruktorzy w całym Trójmieście!! Marta Mądrala Super osk (1) Do mini uczęszczał mój starszy brat i to on polecił mi szkółkę. Teoria jak i... Ania Z innej beczki (1) Porozmawiajmy... https://www.youtube.com/watch?v=DZSRKNw-lTE randall Opinia (1) Bardzo serdecznie dziękuje Panu Jackowi za doskonałe przygotowanie mnie do... Mateusz M. polecam z czystym sumieniem (1) Dlaczego zdecydowałam się na zajęcia ? Hm długo by wymieniać , bo dobry... Mama 5-letniego Norbiego ADJ NAJLEPSZA NA ŚWIECIE! !! (1) Chciałabym bardzo podziękować szkole za tak profesjonalne przygotowanie mnie... Klaudia P Tylko osk mini (1) Gorąco polecam,jestem bardzo zadowolony,przyjemne i skuteczne przygotowanie... TOMASZ Najlepsza szkoła w Gdańsku! (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z kursantów. Wykłady... Eryk P. Super szkoła! (1) Wszystkim polecam Language box! Idealne warunki do nauki języka. Pani Magda... Lax Łumen