JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!!!!!!!!! (1) Jak najbardziej polecam lekcje z Panem Piotrem - piszę to z perspektywy... Kierowca Bardzo polecam!!! (1) Wiatam, Polecam szkołę jazdy "Piaty Bieg". Kurs teoretyczny przeprowadzony w... Karolina K. Najlepsze miejsce dla Malucha! (1) Moja córka jest zachwycona! Po dwóch tygodniach już śpiewała angielskie... Danusia
Brawo ELCAR!!! (1) Gdynia powinna być dumna, że ma OSK z prawdziwego zdarzenia!!! Pełen... Marcin Jest super! (2) Ta szkoła jest świetna! Placówka jest zadbana.Nauczyciele dobrze uczą, są... uczeń Zdecydowanie najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Wszystko profesjonalnie, zdawałem tam prawo jazdy kat C oraz kwalifikacje... Robert Pan Radek:) (1) Polecam Rondo Bis!!! Jeździłam z Panem Wojtkiem i Radkiem oby dwoje godni... Sabina Polecam serdecznie! (1) Na pewno polecam wszystkim wybranie się do Elki w Rumi. Zdałem wszystko łatwo... Mateusz Mazalon Zdane za pierwszym! (1) Świetna szkoła! Polecam kurs e-learningowy - teoria zdana bez problemu :) Pan... Dominika Wspaniałe miejsce dla dzieci! (1) Nasza córeczka chodziła do Malinki ponad rok. Śmiało możemy powiedzieć, że... rodzice Lilianki Jesteśmy bardzo zadowoleni. (1) Przedszkole rewelacyjne. Świetna i zawsze uśmiechnięta kadra. Super pomysły... Kam godne polecenia (1) W tym roku stanęłam przed trudnym wyborem przedszkola dla mojej 4 letniej... Mama zadowolonej 4-latki Tomasz dobek najlepszy instruktor (1) Najlepsza szkoła jazdy, naprawdę polecam. Zdacie za pierwszym . Jestem... Piotr Gawina Pan Marcin Stiefel (1) Bardzo polecam Rondo Bis w Rumi. Dzięki cierpliwości i dokładności... Magda POLECAM - szkoła SUPER (1) Polecam OSK AL- CAR w Gdyni na ul. Morskiej 169 Właścicielka i instruktorka... Beti Klasa biol. - chem. (1) Polecham klasę biologiczno-chemiczną. Z tego co wiem, aby dostać się na ten... D. POLECAM (1) Polecam pana Wojtka Nowaka. 30 godzin kursu spędziłem w miłym towarzystwie.... Przemek polecam elkaschool kat.C (2) Polecam wszystkim chcącym rozpocząć kurs na prawo jazdy kat. C. Egzamin... Michał Adler (1) Uczyłam się tam trzy lata. Z dużym sukcesem, w cudownej atmosferze. Inka profesjonalizm (1) Godna polecenia, solidna i profesjonalna szkoła nauki jazdy. Wykłady... pk