Tragedia. (13) Juz na samym starcie odradzam szkołę. JEST TRAGICZNA! Pod każdym względem.... niezadowolona Moja opinia o szkole (3) Jako, że ukończyłem tę szkołę, pragnę o niej napisać kilka słów. Szkoła nie... Czesiek5555 Nie taki diabeł straszny... (5) Ukończyłem w tym roku (2015) to liceum i nie mam jakoś powodów do narzekań.... Krisso
OSK Poldek - idealny. (1) Jestem bardzo zadowolony. Pan Grzegorz, instruktor nauki jazdy, jest... Dawid Wspaniałości (1) Świetna atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów sprawiają, że zdanie... Maciej Bardzo polecam :) (1) Super szkółka, zdałem wszystkie egzaminy wewnętrzne i państwowe za pierwszym... Dominik Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy (1) Super obsluga w sekretariacie,przemile zawsze usmiechniete i gotowe do pomocy... Malgorzata Tęczowy zakątek - teraz (1) Witam, czy ktoś coś wie na temat żłobka Tęczowy Zakątek, jak to wygląda... Ewcia dziękuję za super lekcje ! (1) dziękuję Panu Darskiemu za super lekcje, świetne przygotowanie do egzaminu,... kursantka Gorąco polecam!!! (1) Miałem jazdy z wszystkimi instruktorami i ze wszystkich jestem niezmiernie... Marek Super obsługa , idealne podejście , rewlacyjny instruktor , niskie ceny. (1) Bardzo Polecam . Super profesjonalne podejście , p.Piotr potrafi z dużą dawką... Łukasz .W Znakomity kurs (1) Postanowiłam napisać tutaj opinię po tym, jak po długich poszukiwaniach udało... Joanna Darek E. Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam Jankar. Ja miałam przyjemność jeździć z... Darek E. Polecam OSK Mini! (1) Bardzo polecam naukę jazdy w Mini. Szkoła w dobrej lokalizacji Gdańska.... Anna kat. A (1) Biuro: wygodne lokalizacje w centrum, obsługa kursantów na bardzo poprawnym... Lukasz Polecam! (1) Bardzo polecam naukę jazdy w tej szkole. Wszystko na luzie i bezstresowo.... Anna Bardzo polecam!! (1) Co tu dużo mówić, najlepsza szkoła i zdecydowanie najlepsza instruktorka Pani... Alan SUPER SZKOŁA, POLECAM!!! (1) Uczę się w liceum w Gdańsku i dużo rozmawiałem z moimi rówieśnikami na temat... Kuba Pawlisz Dobra szkółka nauki jazd jaką jest L-ka (1) Dzień dobry mam na imię Marcin i jestem bardzo zadowolony usług szkółki... Marcin szczerze polecam (1) Miałam to szczęście, że trafiłam na Pana Janusza Sowę, cierpliwy, świetnie... Anna P