Odradzam! (1) Aktualnie sama chodzę do 27, jednak zdecydowanie odradzam pójścia do tego... anonim Polecam (1) Zarówno wykłady jak i nauka jazdy bardzo dobrze przygotowują do egzaminów.... Marcysia;) Osk MINI dobry wybór na zrobienie prawa jazdy (1) Szczerze polecam tą szkolę oraz instruktora Pana Radka jest wymagający ale... Sławomir
Paulina - opinia (1) Szkoła godna polecenia a w szczególności instruktor Pan MARCIN STIEFEL !... Paulina polecam firme rondo-bis pełen profesjonalizm (1) instruktorzy na najwyzszym poziomie! polecam . prawko zdane za 1 razem mówi... MARIUSZ TURBO Kot Edward (1) Jestem tatą dwóch super małych facetów. Obydwaj chodzili do Kota Edwarda.... Mariusz Gorąco polecam! (1) Wykłady bardzo ciekawie prowadzone, instruktor trochę marudny, naprawdę... Zielona :) Kurs przedłużania metodą żelową na tipsie Gdańsk (1) Niestety nie jestem zadowolona z kursu ;( choć bardzo chciałam wiele się... uczeń Polecam!!!!!! (1) Świetna szkoła, obsługa, kontakt i podejście do kursanta!! Profesjonalizm na... Karolina Studia masażu, ktoś coś wie? (1) Witam, szukam bezpłatnego zaocznego studium (lub czegoś tego typu) masażu... MermanTherman poprostu dobre przedszkole-polecam (1) Zmieniliśmy placówkę dla swojej córki własnie na Dobre Przedszkole z uwagi na... Rodzice Nie ma lepszego wyboru (1) Od świetnej lokalizacji przez merytoryczne teoretyczne zajęcia po efektywną... Robert B. Świetna atmosfera (1) Byłem uczniem Pani Marty i muszę powiedzieć, że nazwa Bon Courage jest... Jarosław Bezpłatne kursy zawodowe (1) http://www.psbgdansk.pl/o-szkole-2/kierunki-ksztalcenia/kwalifikacyjne-kursy-... me Bardzo dobre gimnazjum (1) stawia na uczniów zdolnych, którzy sa osiągnąć coś w życiu,. Co prawda trudno... Student Super szkoła jazdy, a Michał Jankowski PRZEKOZAK !!!! (1) Szkoła podchodzi profesjonalnie do sprawy. Kurs kosztuje więcej niż w innych... K.Herrmann profesjonaliści... (1) Chciałam serdeczne podziękować Panu Darkowi za czas poświęcony mojej... Natalia szkoła Ok (1) Fajna szkoła, dziecko nie jest anonimowe, panie z szatnii i woźne do rany... ja Opinia (1) Osk Poldek jest najlepszą szkoła w TRÓJMIEŚCIE !! Polecam żeby każdy trafił... Anna Gratulacje (1) Szkoła super pod każdym względem. Moje dziecko chodzi tam od września 2015 i... zuzia778