Super Żłobek - polecam!!! (1) Mój syn bardzo lubi to miejsce. " Ciocie" bardzo opiekuńcze, zawsze... Ania KAT C+E (2) Polecam w 100% ! Pełen profesjonalizm ! Egzamin zdany za pierwszym razem !... Dawid Świetny wybór (1) Polecam Akademię każdemu, kto chce się szybko i dobrze nauczyć jeździć od... Pam
Tak to miało wyglądać! (1) Zacznę od rzeczy najistotniejszej - zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny... Filifionka Polecam (1) Poziom nauczania jest wysoki dla chcącego się uczyć. Wykładowcy dają czadu z... Nieta Przemiła pani instruktorka, która ma anielska cierpliwość. (1) Nauka jazdy z Panią Alicją to sama przyjemność w przemiłej atmosferze. Do... Natalia Mega, kurs na klasie, Polecam !!! (1) Prowadzący - bardzo dobry profesjonalista, przygotowuje kursantów pod kątem... Maksiu Instruktor Tadeusz Szlendak (1) To jest jeden z najlepszych nauczycieli nauki jazdy . Spokojny , inteligentny... Małgorzata zdecydowanie polecam szkołe jazdy Delta (1) Zdecydowanie polecam szkołe jazdy Delta. Kurs prawa jazdy kategorii B na jaki... majkel Wielkie podziekowania! (1) Zarowno przygotowanie praktyczne jak i teoretyczne na wysokim poziomie. Mila... Patrycja Rozpoczęcie roku (1) Czy idzie ktoś na bezpieczeństwo wewnętrzne? Kiedy jest inauguracja,... student Polecam (1) Polecam szkołę nauki jazdy Elka School. Cena kursu idzie w parze z jakością.... Agata Polecam! (1) Jestem pozytywnie zaskoczona tym, co zastałam po rozpoczęciu nauki kilka lat... Marakuja_lubi_mango Asystentka - opinia (1) Witam zapisałam się do tej szkoły na asystentke stomatologiczna rok temu... Asystentka Fajna zabawa (1) Można postrzelać z prawdziwej broni. Instruktorzy nie spieszą się, dają... Michał Katolik - bieda i rozpacz (2) A więc tak. Katolik to wbrew pozorom nie do konca normalna szkoła, o czym... GrzecznyKatolik Mijamotto (1) Rewelacja! Byłem na strzelnicy pierwszy raz w życiu, oczywiście stres był,... Mijamotto Bardzo polecam :) (1) Miałam problem ze zdaniem prawa jazdy, ale 2 h jazdy przed egzaminem z Panem... Natalia Szkoła idealna :) (1) Przystępna teoria w postaci e-lerningu którą robi się własnym tempem , miła I... Wojtek zdałam (1) szkoła fantastyczna a szczególnie moi instruktorzy Pan I. i A. którzy wiele... zadowolona