Dziękuję! (1) Pan Jacek był moja ostatnia deska ratunku. Szkoliłam się w konkurencyjnej... Ania Najlepszy instruktor - Henryk Świdkowski :)! (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy JANKAR, a w szczególności najlepszego... Katarzyna R rodzic (2) Szkola znajduje się prawie w centrum a zarazem zdala od glownej ulicy... rodzic
solidnie (1) solidna opieka i pewność, że dziecko otrzyma to co jest potrzebne - bardzo... Edda Świetna szkoła z zapleczem i jaka kadra !!! (1) polecam byłem i jest pod wrażeniem Pierwsza taka szkoła w trójmieście a... slawek Gorąco polecam :) (1) Po bardzo nie udanych przygodach i przygotowaniach w Sopockiej Szkole Jazdy u... Dominika Polecam (1) Jestem jak najbardziej zadowolona. Wykwalifikowana kadra oraz dobry poziom... Kasia Gorąco polecam!!! (1) Chciałbym wszystkim szczerze polecić OSK Speed. Wszystko jest na najwyższym... Michał Jedyna taka w trójmieście !!! Polecam SPEED !!! (1) W SPEED odbyłam kurs teoretyczny, praktyczny i jazdy dodatkowe. W 100% mogę... Ewa polecam pana Radka jako instruktora (1) Kurs przebiegł w bardzo przyjemnej atmosferze, pan Radek jest cierpliwym i... Basia Więcej niż szkoła (1) Naprawdę dobra szkoła ze starającą się kadrą i chętnymi do współpracy... Agi Super Speed ! (1) Polecam Wam Speeda! Teoria nie usypia było fajnie. Jazdy spoko Pan Janusz... Kate NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH !!!! (1) Z wielką przyjemnością polecam. Teoria - wszystkie niezbędne i praktyczne... Dominika Pan Janusz- POLECAM!!!! (1) Najlepszy instruktor! Byłam w dwóch ośrodkach miałam paru instruktorów,... Maciej Szkola na 6+ (1) Szkola na 6+. Chcialabym podziekowac za przekazana wiedze teoretyczna i... Dominika Polecam gorąco OSK SPEED - najlepszy w 3mieście !!!! (1) Witam, chciałam podziekować Speedowi i Panu Januszowi Opiela:) Jestem... Justi Polecam OSK SPEED i Pana Janusza :) :) (1) Pan Janusz - cierpliwy, inteligentny, przesympatyczny człowiek a przede... Wanda Dziwię się, (1) choć właściwie nie powinnam spodziewać się niczego innego po tej szkole.... rodzic Speed!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę!!! Pełen profesjonalizm co... Wojtek Przyjemnie i fachowo (2) Polecam Elka School każdej osobie chcącej zrobić prawo jazdy kat. "C". Moja... Paweł