Polecam! (1) L-ka to najlepsza szkola jazdy, z jaką mialam styczność. Na tle innych... Pamela Chcesz zdać za pierwszym? Tylko ucząc się tutaj. (1) Nauka u Pana Wojtka to czysta przyjemność. Jeżeli chcesz się nauczyć jeździć... Michał ŚWIETNA SZKOŁA JAZDY!!! (1) Szkoła "Poldek" naprawdę dobrze mnie przygotowała do egzaminu z prawa jazdy.... legron
POLECAM (1) Serdecznie polecam instruktora Radka . Miły i sympatyczne w przede... kursantka Polecam z czystym sumieniem C+E i KWP (1) Wybrałem elkę zupełnie przypadkiem, bo akurat mieli najwcześniejszy termin... Maciek Rewelacja!! (1) Witam wszystkich, bardzo gorąco polecam współprace z panem Piotrem. Pełen... Karola Rewelacja!! (1) Witam wszystkich, bardzo gorąco polecam współprace z panem Piotrem. Pełen... Karola JEŚLI PRAWKO, TO TYLKO TU (1) Polecam serdecznie tę szkołę jazdy :) Nie pochodzę z Gdańska, a bardzo cieszę... Zuza Gorąco polecam! (1) Super szkoła i instruktorzy. Polecam każdemu, kto chce się dobrze przygotować... Kacper Jakub Frąszczak z " L-ki" - najlepszy instruktor nauki jazdy w Trójmieście! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim szkołę jazdy "L-ka" z Gdyni! W szczególności... Katarzyna Polecam! (1) Gorąco polecam wszystkim Akademię Prawa Jazdy! Przed rozpoczęciem nauki byłam... jb OSK Speed nauka jazdy kat B (1) BAAAARDZO polecam szkołę OSK Speed w Gdańsku, zwłaszcza instruktora Janusza,... Dorota znakomite przedszkole (2) Do przedszkola na ul. Kasprowicza w Sopocie chodzi obecnie dwóch moich synów.... mama Drugi raz na pierwszy rok - co z indeksem? (3) Studiowałam inżynierię materiałową na FTiMSie, pierwszy semestr zaliczyłam,... Głupia rozgadanie (1) w british school, mozna sie rozgadac. nie jest to tylko sucha nauka z... malgosia sz. Zmiany na lepsze i najlepsze (1) Drugi rok posylamy dziecko do tego przedszkola. W zeszłym roku było bardzo... Paulina Polecam (1) Dla każdego kto chce się dobrze nauczyć masażu w całym jego zakresie. Nauka... Krzysiek Polecam! (1) Witam! Wszystkim z całego serca polecam tą szkółke. Teoria jest, prowadzący... Przemas Polecam zdecydowanie !!! (1) Ja akurat Korzystałem tylko z jazd dodatkowych - konkretnie u pana Artura,... Piotr, 40 lat Serdecznie polecam wszystkim opiekuńczym rodzicom;-) (1) Moje dziecko uczęszcza do tej placówki już 2 lata. Od początku, mimo moich... MagdaK