Podziękowanie za świetne przygotowanie (1) Serdecznie podziękowania za świetne przygotowanie do egzaminu państwowego... Adrian nie mam innego wyboru (2) po półkoloniach spędzonych w Prestige Lingua, dzieci zmusiły nas do zapisania... Rodzice (Ci z Oliwy) OSK SPEED (1) Polecam OSK Speed z całego serca. Mega profesjonalne podejście połączone ze... Robert
Polecam :) (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Elcar. Przede wszystkim bardzo miło... Szymon polecam (1) Moja córka chodziła do tego przedszkola w roku szkolnym 2014/2015 do... Danuta POLECAM!!! (1) Egzaminy teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem! Miałam... Marta Podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję całej obsłudze Elka School w Gdyni. Zajęcia teoretyczne... Beata Polecam szkołę RONDOBIS! (1) Wybrałam szkołę Rondobis w Pucku i był to dobry wybór. Chciałam podziękować... Klaudia Bardzo polecam :) (1) Wspaniała szkoła jazdy! Jeśli chodzi o teorię nauka w bardzo miłej, wręcz... Ola super (1) Gorąco polecam Centrum Szkoleniowe Bodyguard u pana Piotra. Profesjonalizm na... kursant Polecam Akademię Prawa Jazdy (1) Świetna obsługa, Panie w biurze zawsze miłe i służyły pomocą, potrafiły... Konrad P. Super ! (1) Mozliwosc szybkiego zrobienia kursu, oraz 100% pewnosci zdania. Mateusz Polecam ! (1) Gorąco polecam instruktora Tadeusza Szlendak ! Jazda i nauka z tym Panem to... Daria Kurs niemieckiego - gdzie? (1) Witajcie ! Czy jest ktoś w stanie polecić dobrą i stosunkowo tanią... studentka Instruktor Henryk Świdkowski (1) Bardzo serdecznie polecam Instruktora Henryka Świdkowskiego i obiema rękoma... Kasia OSK Speed (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tę szkołę. Kurs teoretyczny prowadzony przez... Mikołaj POLECAM (1) Bardzo polecam ! Szczególnie pana Radosława ! Z czystym sumieniem powiem że... Marta Polecam (1) Chciałam podziękować chyba za wszystko Asi mojej instruktorce ,za te chwile... Mariola Polecam (1) Bardzo miła atmosfera, indywidualne podejście do klienta, elastyczność i... Ania z Lbn Polecam!!! (1) Dzięki Pani Marzenie egzamin zdany za pierwszym razem!! Nawer moj... Absolwentka