Najlepszy Ośrodek!!. (1) Szczerze polecam wszystkim ten ośrodek, nauka teoretyczna jak i praktyczna... Sebastian Super kadra (1) Przedszkole dopiero zaczyna działalność więc maja jeszcze trochę do... mama Polecam Profi-linguę (1) Profi-lingua ma dostęp do książek na odpowiednim poziomie i dostęp do... uczeń
ZDALAM ZA 1 RAZEM!!! (1) Goraco polecam wszystkim! Swietnie ucza jezdzic, ceny sa bardzo przystepne,... Natala Mega Polecam!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy a szczególnie mojego instruktora... Sylwia Katarzyna - opinia (1) Byłam w tej bibliotece pierwszy raz,ale już wiem,że będę gościć... Katarzyna Super Bardzo polecam ;) (1) Bardzo miła atmosfera. Pan Sławek znakomicie prowadzi wykłady oraz uczy jak... Dominika- ta super Najlepsza kadra (1) Przemiła atmosfera, teoria prowadzona przez Pana Sławaka znakomita, aż chce... Wiktor Szybko.Skutecznie i na temat :) (1) Kurs zrealizowany szybko, przyjemnie i co najważniejsze z efektem. Na teorię... Lucyna Nawigacja (9) Witajcie, czy ktoś się orientuję na jakim poziomie trzebabyło mieć zdaną... anananas Zamienię DS11 na DS8 =) (1) Tak jak w temacie. Zamienię otrzymane miejsce w DS11 w zamian za miejsce w... xyz2015 Świetny ośrodek szkolenia kierowców (1) OSK Jankar jest szkołą godną polecenia, bardzo dobre i wygodne przygotwanie... Kuba Polecam! (1) Bardzo ciekawy projekt, świetne miejsce dla uczniów i nie tylko :). Naprawdę... Magda Polecam:) (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy. Wykupiłam dodatkowe godziny po niezbyt... Sylwia Bez dwoch zdań najlepsza szkoła jazdy! Gorąco polecam! (1) Egzamin teorytyczny jak i praktyczny zaliczony za 1 podejściem. Tylko dzięki... Karol Kasia - opinia (1) Profesjonalna kadra.Wyklady ciekawe bardzo mily pan nie nudzil. Dziewczyny w... Kasia POLECAM SZKOŁĘ RONDOBIS JAKO NR 1 W TRÓJMIEŚCIE! (1) Właśnie zdałam egzamin za 1 razem!! i muszę swoje ogromne podziękowanie... Iza POLECAM NORWESKI!!! (1) Chodzilem na zajecia w zeszlym roku do p. Kasi. Wszystko przystępnie... Piotr Rondo bis super! (1) Polecam szczerze Rondo bis, kompetentne panie w biurze wszystko wytlumacza,... Adam Polecam!!! cudowna kraina pani Agnieszka Surowiecka! (1) Mój synek spędził w Cudownej Krainie prawie 3 lata. To był dla niego cudowny... mama Olisia