Osk Vectra (2) Polecam bardzo wybór tej własnie szkoły. Profesjonalne podejscie, miła... Marcin Pakuła Ocena ! :) (1) Serdecznie polecam OSK Jankar. Naprawdę godna polecenia szkoła nauki jazdy.... Weronika M. Polecam (1) Polecam wszystkim Rondobis. Wykłady świetnie przygotowują do egzaminu... Rafał
Mistrzowie Świata (1) nie ma lepszej szkoły jazdy w Gdynia, a nawet w całym województwie. teoria i... fr Polecam! (1) Polecam szkole, instruktor P. Henryk lepiej trafic nie moglem, wytlumaczy,... Roli Szukam korepetytora z matematyki! (2) Hej, Szukam korepetytora z matematyki, najlepiej nauczyciela, który... Asia Emocje na profesjonalnym poziomie! (1) Każdemu kto szuka niezapomnianych wrażeń i strzelnicy na najwyższym poziomie... Bartek Bezstresowo i efektywnie ! (1) Zajęcia odbywają się w kilkuosobowych grupach, dzięki czemu nie jesteś... Magda J. Polecam ! (2) Polecam wszystkim szkołę Rondobis a w szczególności instruktora p.Darka za... Mateusz Polecam każdemu :D (1) Chyba najlepszą opinią będzie fakt iż zdałam egzamin teoretyczny za pierwszym... Ola INSTRUKTOR TADEUSZ (1) POLECAM TADEUSZ SZ. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ . BIURO OK. ABY TAK DALEJ MAREK Szkoła godna polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły. Bardzo miła obsługa i indywidualne... OlaT serdecznie wszystkim polecam!!!!! (1) Zapisujac sie na kurs bylam osoba, ktora nigdy wczesniej nie miala do... Karolina POLECAM!! (1) Polecam strzelnice u Pana Piotra, jak na pierwszy raz bylo super. Pelen... Paulina z Tczewa POLECAM! (1) Profesjonalnie, przystępne ceny, wszystkim gorąco polecam. Tomasz Rewelacyjna nauka jazdy kat B, gorąco polecam (1) Bardzo polecam Pana Andrzeja, potrafi wytłumaczyć wszystko nawet jeżeli... Sylwia Dowejko Będę jeszcze korzystał i polecał innym. Jestem bardzo zadowolony z wybor! (1) Dokładne opracowanie wszystkich elementów egzaminu, skuteczna nauka... Julix1992 Skutecznie (3) Po kursie maturalnym z chemii i biologii (trafiłem na wspaniałych nauczycieli... wojtek Może być (1) Szczerze mówiąc to kończąc 6 klasę bałam się iść do trójki, bo słyszałam o... absolwentka Język włoski dla dzieci? (1) Witam Was, czy ktoś z Was może polecić przedszkole i podstawówkę, w której... patriziya