Polecam!!! :) (1) Po kilku nieudanych egzaminach zdecydowałam się na dodatkowe jazdy w Obelixie... Magda Polecam ! (1) Naprawdę bardzo dobra szkoła! Każdy z instruktorów jest profesjonalny i... Aneta ZDANE (1) Dołączyłam dziś do grona kierowców :D Dzięki wielkie dla najlepszego... Paulina Łukasik
Polecam (1) Weekendowa teoria z Krzyśkiem i na egzaminie państwowym 74/74 za pierwszym... Patryk Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni ! Polecam !!! (1) W szkole jazdy dokąd chodziłam instruktor podchodził do mnie jak do... Milena Gumińska kurs: kwalifikowango pracownika ochrony fizycznej (4) fajna kadra, zajęcia z samoobrony powaliły mnie-instruktor Pan Piotr mega... Tomasz z Gdyni Najlepsza szkola jazdy !!! (1) Polecam najlepsza szkole jazdy !!! Akademia dobrej jazdy to znakomite... Karol Świetny ośrodek (1) Dzięki OSKAROWI szybko udało się zdać prawko. Pan Marcin był genialnym... olekk prawko zdane !!!! (1) Zdane za pierwszym :) polecam jazdy z Tomkiem Dobkiem kamil jak najbardziej polecam tą szkołę :D (1) wybrałam tą szkołę z polecenia kolegi mojej koleżanki >.< myślałam że pójdę... Klaudia J. The best (1) Super uczą! Nie wiem jak uczą inne szkoły jazdy ale gdprawko super. Mimo że... Paulina :) 6 z plusem! (1) Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie, spokojni instruktorzy z niemałą... Adrian POLECAM W 1000% !!!!! Szybko , profesjonalnie, nic dodać nic ująć. (1) Polecam wszystkim JANKAR-a , a na instruktora Pana Darka. Wytlumaczy wszystko... Zachariasz Świetna szkoła jazdy. Polecam. (1) Szkoła ma wypracowany bardzo dobry system nauczania, zmieniają instruktorów... Sławek Prawo jazdy? tylko w Elce! (1) Polecam OSK Elka School. Szkoła ładna, dobrze wyposażona, materialy... Filip 6 latki (3) Mój syn chodzi do zerówki w tej szkole i poprostu wygląda to karygodnie !... Zawiedziona POLECAM !!! (1) Polecam Elka School z czystym sumieniem wszystkim osobom mającym dylemat,... Damian Polecam (3) Polecam tą placówkę i nie żałuję że posłałam tu dziecko. Atmosfera klasy,... matka Najlepszy OSK!!! (1) Baaaardzo polecam OSK OBELIX! Wspaniali, wyrozumiali i cierpliwi... Paulina Gorąco Polecam :-) (1) Serdeczne podziękowania dla instruktorów,z którymi miałam wielką przyjemność... Elżbieta Kajfasz-Świeczkowska