Polecam ! Nawet tym co myla lewa i prawa strone ;) (1) Wybralam AS'a poniewaz polecil mi go kolega z klasy, nie zaluje ze poszlam do... Patka POLECAM!!!! (1) Pan P. prezentuje naprawdę profesjonalne podejście do klienta... Atmosfera... Arek z Gdyni zaangażowanie i kreatywność (1) duże zaangażowanie w opiekę nad dziećmi, kreatywność Anita
Najlepszy instruktor Piotr Kowerdej! (1) Gorąco polecam najlepszego instruktora w Elka School. Wielki profesjonalizm i... Łukasz Jesteśmy zadowoleni. (1) Córka przez ostatni rok chodziła do żłobka - panie przemiłe, mała zadowolona,... Monika Polecam pana Radka jako instruktora (1) Świetny instruktor wyrozumiały, spokojny, z rozległą wiedzą, którą potrafi... Szymon Polecam OSK JANKAR Reda !! (1) Moim instruktorem był Pan Henryk Świdkowski,któremu bardzo dziękuję za całą... Magda M O wiele lepsza uczelnia niż UG (2) Na dziennikarstwie uczą świetni wykładowcy pracujący w zawodzie i... Absolwentka Dzieci nie chcą wychodzić! (1) Wspaniałe miejsce, położone wśród zieleni, maluchy mają mnóstwo miejsca, żeby... Betina Wspaniałe przedszkole! (1) Mój synek chodził do TTB 2 lata i w tym czasie nie było ani jednego dnia,... jusid TERESA PREUSS NAJLEPSZA INSTUKTORKA Z WEJHEROWA (1) Witam chciałam się podzielić swoja opinia na temat nauki w Pani Teresy jest... Dziunia z Wejherowa Serdecznie polecam! (1) Jeżeli chcesz poznać prawdziwą sztukę masażu, to tylko w Anatomic, u Pani... Ania Super przedszkole:) (1) Witam:) pracowałam w te wakacje w przedszkolu na zastępstwie jako opiekunka... Emi Pan Piotr najlepszym instruktorem ever! (1) Na wykładach dużą wagę przywiązywali do bezpieczeństwa jak również na... Marysia z Pruszcza Moim zdaniem bardzo OK. (1) Jestem studentem informatyki na PJATK. Lata temu studiowałem na PG. PJATK... maxmini Nie polecam (4) Idąc do tej szkoły sugerowałam się opiniami w internecie. Dzisiaj nie zdając... klaudia Serdecznie dziękuję i polecam każdemu! (1) Po ponad 3 letniej przerwie i okropnych doświadczeniach w poprzedniej szkole... Magda Przedszkole godne polecenia (1) Nasz synek uczęszcza do Druzyny Kostki od kilku miesięcy. Panie Karolina i... ANIA Najlepsza szkoła jazdy ! (1) Serdecznie polecam tą szkołę! Zdałam prawko za drugim razem, ale to tylko ze... Scarlett Strzał w 10-kę! :) (1) Pełen profesjonalizm, świetne podejście do klienta, bez stresu i z humorem :)... Mariola z Godziszewa