Mama ucznia (1) szkoła dramat nie polecam pedagog i przynajmniej wychowawczyni mojego dziecka... user_138513220473 Dodatkowe godz. jazdy? (1) Szukam nauki jazdy. z tanimi dodatkowymi godz. A dokładnie mam prawko od13... Kajka S - opinia (1) Kurs ukonczylam z certyfikatem a przyznam ze jak dojechalam na miejsce bylam... S
Polecam! (1) Elka school jest naprawdę godna polecenia. Zdałam bez problemu wszystko za... Ania S Nauka jazdy - OSK Delta - Gdańsk (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła w całym trójmieście. Instruktorzy mający dużo... Katalajna Bardzo polecam (1) Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić :) Szczególne podziękowania dla... Natalia B. Speed-"Szkoła profesjonalistów" (1) Więc tak zacznę może od Pana Janusza, super facet uczył mnie teorii tłumaczy... Kuba.W Słów kilka... (instr. Henryk Świdkowski) (1) Bez wątpienia - komentarz ten - nie jest efektem bezgranicznej euforii.... Barbara Banaszkiewicz Odpowiedź "zawiedzionej" (1) Chyba coś się pomyliło tej zawiedzionej mężczyźnie, pewnie że w Kolorowym... Agnieszka Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców (2) Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Duża kultura osobista... Konrad nauka jazdy- czysta przyjemność z instruktorem Mirkiem K. (1) Nauke zaczęłam z duszą na ramieniu, ponieważ nigdy wcześniej nie miałam... gatta Instruktor p. Tomek (1) Polecam jazdy dodatkowe, bardzo dobre podejście do kursanta. Julka szkoła jazdy godna polecenia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić L-kę! Wykłady w miłej atmosferze, na wysokim... Enenenene :) Matematyka - korepetytor poszukiwany (1) Witam, poszukuję korepetytora dla ucznia klasy VI SP. Kontakt mailowy:... uczeń Były uczen (1) Szkola na swojej stronie opisuje że ma dużo atrakcji zielone szkoły wycieczki... Były uczen Poziom nauki jakiego nie ma nigdzie :) (1) Polecam tę szkołę jazdy, lepszego instruktora niż p. Janusza mieć nie można... Taki janek Pytanie matematyczne - może poratujecie (7) Jest 16 godzin a 6 osób, jak zrobić aby było po równo (liczba godzin) dla... amadzia5 Ludzie o czym Wy mówicie! (2) Trzy lata temu skończył mój syn Gimnazjum nie był "orłem" nie ma co ukrywać... Renata REWELACJA! (1) Świetna szkoła, znakomita instruktorka - pani Alicja. Lepiej trafić nie... Miła Popowska Świetna Szkoła (1) Doskonale przekazana teoria podczas wykładów, zajecia praktyczne na... Nat