Wspaniała szkoła jazdy! (1) Świetna szkoła! Miła obsługa, przytulne biuro, wspaniali instruktorzy (Pan... Marta POLECAM :) (1) Pełen profesjonalizm,tak można określić szkołę jazdy GDprawko.Teoria bardzo... Remik Polecam :) (1) Nauka jazdy to jedna z najfajniejszych przygód w moim życiu. Chciałabym... Magda J.
Kursy biblioteczne (5) Dowiedziałam się, że każdy student pierwszego roku będzie musiał wziąć w nich... Paula Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy, Panie w biurze przemiłe, kurs (część... Marysia niezadowolona (2) Szczycą się elastycznymi godzinami, tymczasem elastyczne są tylko tydzień w... Agnieszka Michał Ciepliński - Twój instruktor :) (1) Po 8 latach od ostatniego niezdanego egzaminu postanowiłem ponownie spróbować... Mateusz Nie tylko dyplom. (1) Dużo wysiłku i pracy kosztowało to by móc się jednocześnie utrzymać w... zadowolona Polecam !! (1) Mega polecam !! Poziom nauczania jest na najwyższym poziomie. Egzamin... Piotr Świetna szkoła jazdy! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim OSK Speed! Zajęcia teoretyczne z Panem... Dominika Świetna szkoła na najwyższym poziomie w Gdańsku (1) Bardzo profesjonalna szkoła nauki jazdy. Chciałabym serdecznie podziękować za... Kamila Wymarzone prawko :) (1) Polecam wszystkim tę szkołę. Teoria bardzo fajnie przekazana, dzięki czemu... ANIA Elka School (2) Polecam tę szkołę jazdy.Egzamin zdany za pierwszym razem!!!Kurs... michu B+E Polecam! (1) Polecam szkołę OSK JANKAR i Pana Dariusza Leszczyńskiego. Jazda upłynęła w... Jan R. Centrum kształcenia policealnego "Technik" Brzeźno - proszę o opinie. (1) Witam , czy ktoś ukończył w tej szkole technika weterynarii, bardzo zależy mi... pattq_s Super półkolonie (1) Tydzień półkolonii minął bardzo szybko i przyjemnie. Syn cieszył się na każdy... A.K. Najlepsza szkoła nauki jazdy (1) Polecam każdemu tą szkołe i jazdy z instruktorem Kubą (nawet jesli trzeba... Martyna R EFEKTywny ! (1) Ceny konkurencyjne.Nauczanie(instruktorzy) w moim wypadku pan Roman... kursantka Katarzyna ;) różne wspomnienia (1) Zajęcia po lekcjach są na wysokim poziomie i jest w czym wybierać. Jednak... ja Półkolonie z Olimpijczykiem polecam (1) Dziecko już kolejny rok uczestniczyło w półkoloniach letnich. Zajęcia bardzo... Karina Jurkiewicz