Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni (1) Świetnie prowadzone wykłady, solidne przygotowanie do egzaminu praktycznego... Sara Berent SUPER PRZEDSZKOLE (4) Polecam wszystkim rodzicom a szczególnie dzieciom!!! TO NAJLEPSZE PRZEDSZKOLE... mama 4-latki POLECAM 100% (1) Gorąco polecam.Miła atmosfera, profesjonalne nauczanie.Chciałem w... TOMEK
Wspólne wychowanie (1) Gorąco polecam "Zielony Zakątek", naprawdę ze spokojem można... Danutta Atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady Maja poleca (1) Świetni Instruktorzy i bardzo indywidualne podeście do każdego Kursanta.... Maja Psychologia (1) Hej, szukam opinii na temat psychologi na WSB w Gdańsku. Czy warto się... Anka POLEACAM ! (1) Miła i sprawna obsługa w biurze. Instruktor Irek - bardzo zaangażowany,... Kursantka Zdane. (1) Jestem po zdanych egzaminach. Z obecnej perspektywy widzę istotną... A.J. Jankar - instruktor Henryk Świdkowski (1) Swoją naukę jazdy zaczynałam w innym ośrodku, gdzie po wyjeżdżeniu wielu... Martyna SUPER MIEJSCE !!! WIĘCEJ NIŻ SZKOŁA!!! (1) Naprawdę polecam zajęcia w Primo. Chodzę na zajęcia indywidualne a córka do... Justyna Polecam Pana Radka (1) Cierpliwość to nie jedyny atut Pana Radka. Polecam kurs w tej szkole za... Lukasz Polecam jak najbardziej!!!! (1) Mój synek chodził rok do tego przedszkola, był baaardzo zadowolony. Wiele... Mama Tymka Nauka języka angielskiego - proszę o opinie na temat szkół w Baninie. (6) Witam, czy ktoś mógłby się podzielić opiniami na temat szkółek językowych w... Angia POLECAM! (1) Jezeli ktokolwiek z Was zastanawia sie jeszcze jaka szkole jazdy wybrac, aby... Martyna Edyta Kamińska najlepsza instruktorka (1) Egzamin zadany za pierwszym razem dzięki przygotowaniu Edyty Kamińskiej... Iwona Natalia - opinia (1) Polecam wszystkim ALCAR ! Instruktorki kochane ! Pani Gosia i pani Ala.... Natalia Naprawdę warto (1) Bardzo polecam tą szkołę i instruktora Pana Janusza.Bardzo dobrze... Gosia Tragedia!!!!! (1) No co mozna powiedziec na temat tej szkoły ? Hmmm ? Nauczyciele bardzo dobrzy... Była uczennica Brud, syf, patologia brak warunków do nauczania (1) W szkole jest jeden wielki syf, wszędzie pełno kurzu, śmieci, nikt nie... Absolwentka Polecam! (1) Serdecznie polecam! Kat. C zdana za drugim podejściem (pierwsze zawaliłem... Patryk