Instruktorka (1) Nauczanie PERFEKCYJNE , Polecam nowym kursantom... Marta Baranowska Dodatkowe godziny (1) Po wyjeżdżeniu 30 godzin w szkole jazdy w Kartuzach niestety nie zdałam 6... Marcelina Gdprawko (1) Wybierając tą szkołę kierowałam się opiniami i rankingiem zdawalności jednak... Asia
Najlepszy wybór ! :) (1) Zdecydowałam zapisać się do Akademii Prawa Jazdy, dzięki zachęcającym... Agnieszka W połowie jestem zadowolona (3) Lecz poziom nauczania matematyki mógł by być znacznie wyższy. W szkole... Ewa. Polecam (1) Przedszkole z najlepszą ofertą edukacyjną w okolicy, własny ogród i plac... mama Monika Doskonałe przedszkole. (1) Moja córka w czerwcu po 3 latach opuściła przedszkole Trzynastka. Mam... zobzol Szczera opinia (1) Polecam RONDOBIS a z instruktorów w szczególności Pana Marcina!!! Najlepszy... Dżoana TYLKO OSK ZIELONY LISTEK – Szkoła nr 1 w Gdańsku – POLECAM !!! (1) Dziękuję serdecznie za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu, zarówno... Paweł TOMasz Kordowski 👍 (1) Polecam bardzo tą szkołę jazdy, przystępna cena, mili ludzie, przyjemna i... Zuzanna Zdecydowanie odradzam. (2) Kosmiczne opłaty miesięczne, praktycznie zerowa ilość zabawek w salach, słabe... Rodzic Bez konkurencji (1) wybrałem tą szkołę nauki jazdy przez jej wysokie opinie i po kursie z... Jaśko POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim nauke jazdy z Tomkiem Borochem. Konkretny, rzeczowy... Roberr B zdane za pierwszym podejściem (1) Po jazdach z instruktorem Jackiem egzamin na kategorię B zdany za pierwszym... Michał DNO (11) Zdecydowanie odradzam kat. D! Kłamliwy opis dotyczący autobusu. W... Przemek Kurs kat. B (1) Polecam, spokojnie i bez nerwów; (instruktor Irek - miła atmosfera, anielska... Aleksandra mimoza - opinia (2) Przechowalnia patologii - małe klasy tworzą się za przyklaśnięciem miasta -... mimoza Polecam :) (1) Świetna szkoła jazdy, Jacek i Kuba F. jesteście suuuuper :) uwielbiam Was :)... Kamila Firma godna polecenia (3) Firma z profesjonalnym podejściem do klienta, przystępne ceny kursu kasjera... A.C. Polecam! (1) Świetna atmosfera w trakcie jazd, wielu instruktorów, którzy potrafią pokazać... Kamil