Szkoła świetna, miła, luźna atmosfera, instruktorzy wyrozumiali ;) przede wszystkim cierpliwi (1) Bardzo precyzyjne podejście do nauki jazdy :) Lepiej chyba nie mogłem trafić,... Bruno p.Janusz Sowa (1) Z całej tej szkółki najlepszym instruktorem jest Pan Janusz Sowa i w tym... Monika Wymienię miejsce w Akademiku (2) Wymienię miejsce w DS2 na miejsce w innym Akademiku PG, moze być każdy oprócz... marazm
Rozsądna cena i zadowolone dzieci (1) Uśmiechnięte dzieci, które nie chcą wracać do domu a rano chętnie idą do... Mateusz Czy to oznacza koniec uczelni na Stogach? (1) PKP udało się znaleźć kupca blisko 5-hektarowego terenu oddalonego ok.... pytanie Kurs z matematyki PG (7) Cześć! Czy był ktoś w zeszłych latach może na takim kursie organizowanym... Michaś_329 Sukces (1) Polecam wszystkim szkołę Elka School. W szczególności dziękuję Panu Piotrowi... Cibi Protetyk słuchu (1) witam, zamierzam rozpocząć naukę na kierunku technik protetyki słuchu. W... Sandra OSK Elite - najlepsza szkoła jazdy na świecie:) (1) Zdecydowana okejka, pozytyw i 11/10, rewelacyjna atmosfera, pełen... Dawid Polecam!! (1) Gorąco polecam. Wiedza przekazywana jest doskonale. Praktyka idealnie. Jestem... Monika PAWEŁ STOLORZ (1) Elka school !!! To wspaniały ośrodek szkolenia kierowców z wysokiej klasy... Angelika Pawełas Bez napinki (1) Bardzo polecam studia na tej uczelni. Poznałam świetnych ludzi, pogłębiłam... Malina Portale z ofertami korepetycji w Gdańsku? (1) Witam, pilnie szukam portali z ofertami korepetycji w Gdańsku skierowanymi do... mario1990 opinia (1) Gorąco polecam elka school, a w szczególności instruktorkę Panią Marysię... Dominika Gorąco polecam (1) Przed egzaminem wykupiłam godziny u Pana Krzyśka i nie żałuję. Wspaniały... Paulina Polecam (2) Polecam tę szkołę z doświadczenia. Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem. Mruwa Polecam z doświadczenia (1) Bardzo polecam te szkołę. Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem, więc... Mruwa Profesjonalnie (1) W szczególności jako instruktora polecam pana Mateusza, który wyróżnia się... Natalia Czy to oznacza koniec uczelni na Stogach? (1) PKP udało się znaleźć kupca blisko 5-hektarowego terenu oddalonego ok.... Zaniepokojona Szkoła godna polecenia (1) Witam. Polecam OSK vektra. Super szkoła, ceny przystępne, a w szczególności... rafix5