Nie wiem skąd te cudne opinie (4) Szkoła co prawda z większości przedmiotów dobrze przygotowuje do testów,... anonim Najlepszy wybór (1) Nie wyobrażam sobie nauki u kogo innego. Pełen profesjonalizm i cierpliwość Dominika Błąd w erekrutacji. Pomocy! (2) Witam, Zdecydowałem się napisać tutaj ponieważ natknąłem się na poważny... KamilPrzyszlyStudeny
Zdane ! (1) Bardzo dziękuję Akademii dobrej jazdy za wspaniałą przygodę, zdobyte... Luiza Super szkoła (1) Instruktorka Maria Pułas jest świetna! bardzo gorąco ją polecam! I nie tylko... aniucha Ośrodek godny polecenia (1) Witam wszystkich kilka słów na temat kursu w szkole efektu. Cena kursu bardzo... Angelia Podziękowanie dla APJ ! :)) (1) Dziękuje bardzo APJ za profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego... Paulina Polecam z czystym sumieniem (1) Zdecydowałem się na kurs w APJ zachęcony opiniami na Trojmiasto.pl i była to... Jarek Drogie Mamy! (1) Drogie Mamy! Polecam to przedszkole z jednego najważniejszego powodu, że... Joanna Serdecznie polecam :) (1) Z czystym sumieniem polecam OSK JANKAR w Redzie .Świetna obsługa oraz... Aleksandra Szczerze Polecam !!! (1) Jak najbardziej POLECAM ten ośrodek !! :) Pełen profesjonalizm połączony ze... Jolanta Elka (1) Serdecznie polecam wszystkim chętnym zdać prawo jazdy kat A szkołę Elka... Michał Świetna Szkoła Jazdy . Polecam ! (1) Powiem krótko. Szkoła jest naprawde godna polecenia , bez rzadnego problemu... Patryk Gawina Szczerze polecam! (1) Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy :) egzamin teoretyczny... Marcelina M. Najlepsza szkoła (1) Jestem bardzo zadowolony ze Szkołę Jazdy ,,Akademia Prawa Jazdy''. Zajęcia... Sławek N. Zdane za pierwszym razem! (1) Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Elcar. Kursy teoretyczne na miejscu są... Łukasz Szkoła godna polecenia (1) Chciałabym przede wszystkim podziękować Grzegorzowi Formella za przygotowanie... Kasia Ocena celująca (1) Jestem bardzo zadowolona z metod nauczania i w konsekwencji wyników... Karolina maty8875 - opinia (1) Super szkola, fajni nauczyciele i panie w biurze. Wszystko zawsze mogę... maty8875 Warte polecenia! (1) Pełen profesjonalizm! Wszystko na wysokim poziomie, sprawnie i przyjemnie.... Marta