paulina - opinia (1) Polecam z czystego serca !!! Pan Piotr oprócz dobrego nauczania jest... paulina ANATOMIC (1) Rewelacyjna atmosfera, pełen profesjonalizm, jasno przekazywane treści, ogrom... Justyna UG Filologia angielska II stopień translatoryka - pytanie. (1) Hej, mam konkretne pytanie, liczę na konkretne odpowiedzi. ;) Studiuje (lub... Magda
Polecam (1) Dzięki Elce egzamin na kat.A zdany za pierwszym razem. Dzięki Piotr! Yarek Polecam!! (1) Mówiąc szczerze to wszyscy moi znajomi których znam, chodząc lub uczyli się w... Adrian Serdecznie polecam (1) Szukając szkoły jazdy słyszałam wiele opinii z różnych stron i wybrałam dość... Gosia Polecam (1) Bardzo dobry poziom nauczania oraz rzetelne podejście instruktora podczas... Robert polecam wszystkim! :) (1) bardzo polecam ta szkolę :) Nie sądziłam, że dam rade sie nauczyc jezdzic,... Patrycja Najlepsza szkoła! (1) Serdecznie polecam Akademię i pana Michała Mankiewicza, który przygotował... zadowolona Pfff... Przereklamowana ! I to ma być szkoła ?! (1) Szkoła PRZEREKLAMOWANA ! Wszyscy zachwalają jaka to ona cudowna... ;-; Jak... Koleżanka Polecam !!! (1) Jeżeli chodzi o strzelnice u Pana Piotra to jak najbardziej polecam ! Pełny... Andzela Świetne miejsce dla dzieci (1) Moja córka uczestniczyła w zajęciach półkolonijnych organizowanych przez... Agata R. Bombeczka (1) Teoria i praktyka za pierwszym razem. Polecam p. Roberta. Profesjonalny,... Duff ŚWIETNA SZKOŁA!!! (4) Polecam szkołę Sokrates. Jest to bezpieczna przyjazna uczniom i nauczycielom... Mama Super szkoła :) (1) Szkoła jazdy Expert to najlepsze na co mogłam trafić :) profesjonalne... Patrycja Mocno przereklamowane (1) Chyba zbyt duże oczekiwania mieliśmy wobec Experymentu. Mniejsza niż... Mama Polecam (1) Ogromny plus za e-learning, który pozwolił mi dostosować tempo nauczania... Dominika Nauczyciel j. angielskiego dla dziecka poszukiwany (1) Poszukuję nauczyciela jezyka angielskiego dla chłopca 9 lat, u nas w domu na... Ania Podziękowania dla całej szkoł jazdy (1) Dziękuje serdecznie instruktorom oraz szefostwu, za dobieranie wygodnych... Mateusz Najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy z najlepszymi instruktorami na świecie! Prawo... Jagoda