profesjonalnie i przyjemnie (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę każdemu. Skorzystałem z 15h... Michał Rezygnujemy... (2) Niestety nie jesteśmy zadowoleni. Oczekiwaliśmy więcej od szkoły prywatnej,... niezadowolona Szkoła na najwyższym poziomie w Gdańsku nie ma lepszej !!! (1) Miałem wielką przyjemność uczyć się jeździć z Adamem-> polecam !!! Nie... F.K
Nauka języka angielskiego - gdzie? (3) Witam, Czy polecicie jakąś szkołe nauki języka ang w Pruszczu? Proszę o... Mateusz Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście (1) Polecam z całego serca. Jeździłem z Markiem,który ma świetne podejście do... ks Super szkoła.polecam Beata;) (1) Szkoła którą mogę z czystym sumieniem polecić każdemu! Pani Natalia zawsze... Beata Świetna szkoła (1) Super szkoła, świetny instruktor, jazdy w miłej, wesołej atmosferze, bardzo... Iga Najlepszy wybór z możliwych! (1) Moja cała przygoda z GD Prawko przebiegła wręcz idealnie. Od początku do... Rafał Mielewski Podziękowanie (1) Chciałabym serdecznie podziękować Akademii Prawa Jazdy za rzetelne i... Stefania polecam (1) szczegolnie jesli chodzi o kat. A - kurs z Tomaszem Borochem to byl naprawde... Andrzej G. Bardzo mocno polecam Mini-Szkołę Jazdy ! (1) Polecam serdecznie Pana Przemka, dzięki Niemu dużo się nauczyłem, konkretnie... Robert Nauczyciel j. rosyjskiego potrzebny! (1) Witam, poszukuję nauczyciela j.rosyjskiego dla ucznia szkoły podstawowej. W... mysza Polecam (1) Pan Rafał Skorupa - prawko AM mam juz w kieszeni.Szybko ,sprawnie i... ADAM Bardzo polecam (2) Zmieniłem OSK i trafiłem na Panią Agnieszkę - dopiero ona świetnie mi... Rafał Bardzo polecam (1) Moja córka przez 4 lata uczęszczała do tego przedszkola i na zakończenie obie... Katarzyna Instruktor Jacek Wiśnicki (1) Przede wszystkim część teoretycznie była z bardzo kompetentnym Panem,... Iwona Skoczek Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście (1) Moja decyzja dotycząca wyboru ośrodka była dość łatwa, wielu moich znajomych... Marta Polecam najlepsze przedszkole w trójmieście (1) Jedyne przedszkole w okolicy, które ma tak szeroko rozbudowaną ofertę.... Kasia Polecam Euro School (1) Polecam każdemu wybierającemu się na kurs Kat. A szkółkę Euro School.Paweł to... Kamil Bardzo proszę o opinie na temat uczelni! :) WSZ (1) Chciałabym zapisać się do Wyższej Szkoły Zarządzania w Gdańsku na... wisniewska.ola