Najlepsza szkoła jazdy OSK Obelix! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu! (1) Jestem MEGA zadowolona z OSK Obelix! Wczoraj egzamin praktyczny zdany... Marta S. Akceptowalny wybór. (2) GDprawko dużymi plusami są spokojni ludzccy instruktorzy, miła atmosfera i... Anon Zdecydowanie polecam :) (1) Wszystkim przyszłym kierowcom polecam właśnie tę szkołę jazdy! Super... Weronika
Zawodowe prawko zdobyte :) Praca już na dopięciu w transporcie międzynarodowym ! (1) Instruktorzy nastawieni pozytywnie, nauczają na wysokim poziomie, idealnie... Leoś Kiepska organizacja (2) Odwiedziłam dzisiaj Centrum z grupą zorganizowaną. Niestety taka wizyta nie... ja Najlepsza szkoła pod słońcem!;) (1) Szczerze polecam! Pierwsze zetknięcie z nauką jazdy przebiegło jak... Kasia Bardzo dobra szkoła i jeszcze lepszy instruktor Tomek:)) (1) Z czystym sumieniem polecam instruktora Tomka! Miły, sympatyczny,... Judyta Moje dziecko nie chce z przedszkola wychodzić (1) Przedszkole świetne, posiada własny plac zabaw z kulkami i duży ogród. Dzieci... mama Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa w Gdańsku - Nowym Porcie - bardzo proszę o opinię. (1) Witam, Noszę się z zamiarem złożenia dokumentów na studia na uczelnię w... BEATA To co piszą tu niektórzy to zdecydowana przesada! (1) Właśnie zaczynam ostatni rok nauki w tej szkole i jestem z niej całkiem... Uczennica klasy hiszpańskiej Topolówka (36) Uwaga !!!! Szukam osob uczących się w Topolówce, pożądane są także osoby z... Adamk Zdane za I razem (1) Nic dodać nic ująć, profesjonaliści którzy wiedzą co robią i robią to... Damian Kat. B; Zdane za pierwszym razem! :) (1) Polecam Elka School Karwiny i Pana Janusza, ktory ma ogromna cierpliwosc!:)... Donna L. P. Polecam (1) Zdecydowanie polecam Ośrodek szkolenia RONDO! Miałam przyjemność jeździć z... Ania SEICENTO!!! :D Studia wojskowe - zakwaterowanie (1) Czy na studiach wojskowych na którymś roku można wynieść się z akademika... remo6 Jednym z największych atutów OSK OSKAR jest instruktor MARCIN. (1) Zaczynając od miłej atmosfery w biurze, ciekawych wykładów i przyjemnej... Ania Bardzo fajne przedszkole! (1) Jestem zadowolona z przedszkola Horyzoncik, a moje dzieci uwielbiają tam... Basia Dobry instruktor to podstawa! (1) Kurs na kat.A okazł się nie być taki straszny a egzamin możliwy do zdania za... Marta G. Logistyka - jak oceniacie?? (1) warto zapisac sie do tej szkoly? ddd Super (1) Fajna szkolka, ciekawe zajecia. Zdalem egzaminy za 1szym razem. Szczegolnie... Michal