Szkoła godna polecenia (1) Teoria była prowadzona profesjonalnie i rzetelnie, ale też z "jajem". co... Kamil Najlepszy box językowy w Trójmieście :) (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zacząć lub kontynuować swoją przygodę z... Mati Aga - opinia (1) Pani dyrektor bardzo stara sie i dba o rozwój dzieci,poprzez różne atrakcje... Aga
Polecam Pana Radka ;-) (1) Chciałabym bardzo polecić instruktora P.Radka ,według mnie jest to instruktor... Ania K. Kurs kat. B (1) Polecam Szkołę L-ka z czystym sumieniem. Super szkoła z miłym i... Veronika Asia - opinia (1) Tuż przed egzaminem po dwóch godzinach jazd w "jedynce" zdałam egzamin... Asia Szczerze polecam - Akademia Prawa Jazdy (1) w dniu dzisiejszym zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem - wszystko... Marta Rewelacja (1) Gorąco polecam naukę prowadzona przez Pana Jacka. Tak jak mi wcześniej Pana... Artur Polecam pana Tomka! Zdałam za pierwszym! (1) Jak najbardziej polecam szkółkę MINI jak i instruktora Pana TOMKA, niezwykle... Weronika Polecam !!! (1) Do zapisania się na kurs namówiła mnie koleżanka za co jestem jej bardzo... Magda Młodzi kierowcy (1) Do nauki w Akademii Prawa Jazdy namówiły nas nasze dzieci ,które jakiś czas... Joanna i Tomek Super przedszkole! (1) Ciepłe, domowe przedszkole!profejonalna kadra nauczycielek, cudowne podejscie... Magdalena Polecam (2) Domowa atmosfera, oddane opiekunki i uśmiechnięte dziecko. Dziękujemy za... Agnieszka Prawo jazdy kat. B (2) co polecacie? pracuje do godz.16 w jakich szkolach mozna zrobic kurs w... hyhy kurs pojazdy uprzywilejowane (karetka) (7) Czy gdzieś w trójmiescie da się zrobić kurs na pojazdy uprzywilejowane? Np.... ono GDprawko!!!!!!! (1) z*******a szkoła nie mam nic do zarzucenia,instruktorzy spokojni i bardzo... Paweł Bardzo polecam!! Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. (1) Do Poldka przeniosłem się z innej szkoły jazdy. Od samego początku w Poldku... Igor mega dobre zajęcia :) (1) jak dla mnie rewelacja! zajęcia bardzo rozwijające i co najważniejsze nawet... Blaise Super (1) Właśnie zdałem egzaminy. Świetne przygotowanie i podejście do kursanta. Pan... P Polecam JANKAR Reda (1) Serdecznie polecam JANKAR ! Profesjonalne podejście do kursanta, nowoczesne i... FS