Szkoła jazdy godna polecenia! (1) Teoria z panem Jackiem przebiegła w świetny sposób. Potrafi on trafnie i... Michał NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W GDAŃSKU (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto stoi przed wyborem ośrodka... Daria Zdecydowanie Polecam (1) Przystąpiłem do jazd doszkalających 4 lata po ukończeniu kursu, więc... Marek
Najlepsze przedszkole (1) W zeszłym roku w sierpniu do przedszkola ruszył starszy syn (2,5roku).... Magda W 100% POLECAM !!!!!! (1) Wszystkim niezdecydowanym zachęcam do skorzystania z tej szkoły, ponieważ nie... Justyna Bardzo dobra szkoła (1) Potwierdzam wszelkie pozytywne opinie o tej szkole - super obsługa, bardzo... driggooziz Szkoła kosmetyczna lub kurs (1) Witam.. Poszukuje szkoły kosmetycznej lub kogoś kto organizuje kursy.... maniaczka Nauka jazdy (1) Polecam tą szkołę serdecznie. Teoria prowadzona przez Pana Marka była... J.K Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam strzelnice p. Piotra! Bardzo miła atmosfera, wszystko z... Anka profesjonalnie (1) Polecam. Lektorka wymagająca, kompetentna, widać ze kultura francuska nie... Agnieszka Zadowolona. (1) Biblioteka posiadająca bardzo dużo ciekawych pozycji wydawniczych.Panie... anna Polecam, z pewnością wrócimy! (1) Jeżeli ktoś dopiero zaczyna przygodę ze strzelectwem, polecam wizytę u pana... Mateusz K. SERDECZNIE POLECAM! (1) Bardzo przyjemnie i zrozumiale prowadzona część teoretyczna. NUDY BRAK!... Gosia Kat A za I razem! (1) Szczerze polecam Elka School Gdynia. Przyjemna, miła, kulturalna i... Nadia Bardzo polecam (1) Po kursie w innej szkole jazdy nie umiałam zbyt wiele.Wzięłam dodatkowe jazdy... Elwira Serdecznie polecam!! (1) Wyjątkowa szkoła, super podejście do kursanta i najlepsi instruktorzy!... Marcysia Kurs uzupełniający - POLECAM (1) Wykupiłem kurs dodatkowy, bo od ostatnich porażek upłynęło sporo czasu.... KK Gorąco polecam !! (1) Ośrodek naprawdę godny polecenia! Miła obsługa, a jeszcze lepsi instruktorzy... Patrycja Najlepszy ośrodek (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku po jazdach z panem Arturem... Jakub Brzeźnicki Native speaker angielski Ujeścisko? (1) Witam Ma ktoś godnego polecenia/sprawdzonego na Ujeścisku dla 12-letniej... Tmk