Kat.A-zdane za pierwszym razem (1) Bardzo polecam instruktora Piotra Kowerdeja. Indywidualne podejście do... Anita Zdane!! (1) Polecam Elka School! Wykłady są prowadzone w taki sposób, że bardzo dużo się... Gosia Szkoła godna polecenia! (1) Polecam OSK MINI, ale głównie ze względu na instruktora p.Radka!... Marta
Super Szkoła - gorąco polecam zarówno zajęcia dla dzieci jak i dla dorosłych!!!! (1) Na początku trochę z rezerwą podeszłam do nowej szkoły - bo myślałam że skoro... Krystyna super (1) Odbyłem kurs podstawowy i zdałem za pierwszym razem! Pan Jacek ma niesamowite... Jachu Elka tylko dla tych którzy chcą zdać za pierwszym razem (1) Super szkoła, zdałam za pierwszym razem, wielkie podziękowania dla mojego... Magda S. Polecam domowe przedszkole (1) Miałam okazję być w tym przedszkolu i poczuć spokój i zobaczyć uśmiechnięte... Joanna Elka School Gdynia Karwiny - polecam (1) Dobra szkoła, praktyka z p. Januszem Piotrowskim uważam za bardzo udaną. OI Najlepszy instruktor - Łukasz Oleksiak (1) Zdecydowanie instruktorem, którego warto polecić jest Łukasz Oleksiak. Bardzo... Ewela Za pierwszym razem ! (1) Zdałam za pierwszym dzieki Panu Januszowi Sowie, który prowadzi zajęcia... Zadowolona kursantka Patrycja - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, naprawdę polecam! Polecam instruktora Mariusza... Patrycja Kurs kat.B (1) Polecam tę szkołę, egzamin państwowy zaliczyłem za pierwszym podejściem (... Anonim Super ośrodek (1) Polecam bardzo ten ośrodek. Pani Ania zawsze pomoże i udzieli wszelkich... Oskar Jak uczyć się jeździć to tylko tu (2) Trafiłam tu z polecenia i szczerze polecam każdemu. Kurs przeprowadzony... Martyna Polecam !!! (1) Bardzo polecam RONDOBIS !!! miła atmosfera na wykładach, można dowiedzieć... Jakub L. Zwyczajna szkoła (1) Szkoła przeciętna, wysoki poziom nauczania z niewielu przedmiotów (w moim... Ja Spedytor morski (1) Witam, czy jest tu jakis spedytor morski ktory moglby wytlumaczyc mi jak... Monika "Dziękuję Ci Kapitanie... (2) ..."- tym cytatem z A. Fiedlera chcę podziękować kpt. Krzysztofowi... Włodek Chrzanowski kurs CAE (1) Profesjonalnie, w miłej atmosferze i przystępnej cenie, a przede wszystkim... Barbara Jednym z największych atutów OSK MINI jest instruktor- p. Radek :) (1) Chciałabym serdecznie polecić OSK MINI. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone... Joanna P.