kurs kat.B (1) Zdalam za 1 razem testy i jazde.Instruktorzy ucza profesionalnie przepisow i... beata dobra szkoła dla wymagających (1) Chodziłam do nich na kurs przez 1,5 roku, od poziomu zerowego w zasadzie do... lilla Polecam (1) Wszystkim bardzo polecam OSK MINI. Zajęcia zarówno z teorii jak i praktyki są... Monika
A - opinia (1) Polecam! Instruktorzy z poczuciem humoru, dzieki czemu jezdzi sie w dobrej... A Miło, że niby dobrze to nie polecam (6) Mówią, że dobra szkoła. Mówią. Jeżeli szukasz szkoły dzięki której będziesz... uczeń Kurs na prawo jazdy - kat. B (1) Polecam naukę jazdy w szkole L-ka! Pan, który prowadził wykłady ma obszerną... Kasia K. Kurs na prawo jazdy - kat. B (1) Polecam naukę jazdy w szkole L-ka! Pan, który prowadził wykłady ma obszerną... Kasia K. polecam akademie prawa jazdy (1) jestem bardzo zadowolony z tej szkoly polecam ja wszystkim kursantom dziekuje... Rafal Zdane za pierwszym razem ! (1) Powiem tak, jako totalnie zielona osoba (lat 26, wcześniej zerowy kontakt z... Paweł R. Instytucja tworzona przez ludzi (1) Szkoła pewnie jak każda inna.Bell Belt czy jak się teraz nazywają. Uczą... R Polecam ! (1) Goraco polecam ten OSK!. Bardzo fajnie, przyjemnie prowadzona teoria ;)... Mateusz Autogryf (1) Polecam.! Najlepsza szkoła na pomorzu. Pan Marian prawdziwy fachowiec. :) E Język polski z panią Kasią (1) Z całym przekonaniem polecam wszystkim maturzystom (i nie tylko) zajęcia... Weronika Dobra Uczelnia ! (1) Polecam KPSW. Życzliwa atmosfera nacechowana wzajemnym szacunkiem i zaufaniem. Irek POLECAM! (1) Gorąco polecam tą szkołe! W szczególności przy wyborze instruktora P.Roberta... Monika Ś Szukam szkoły policealnej(w trójmieście) w kierunku technik elektryk. (2) Bardzo proszę o Pańskiej rady, ponieważ "googl" wyszukuję mi same reklamy.... Boris326 Z całego serca polecam!! (1) Polecam ośrodek szkolenia Rondobis. Jestem bardzo zadowolony z jakości... Przemek Rynkiewicz Najlepsza szkoła jazdy - Akademia Prawa Jazdy (1) Polecam wszystkim Akademię Prawa Jazdy, świetna szkoła jazdy! Oby dwa... Justyna super! (1) Wszystkim polecam GDprawko, miła, luźna atmosfera. Teoria przeprowadzona... Nikola Polecam! (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy "Elka school", a w szczególności instruktorkę... Matylda