Polecam- poziom zadowalający (1) Poziom nauczania zadowalający (Zarządzanie), sporo możliwości dodatkowych jak... niezapominajka1989 OSK Speed polecam (1) OSK Speed polecam. Teoria z p. Januszem wspominam bardzo dobrze, konkretnie... kierowca_bombowca Profesjonalna i miła opieka jak w domu. (1) Bardzo profesjonalna i miła Pani, która do dzieci podchodzi bardzo... Zadowolona mama
qwerty (1) Jazdy miałem u Łukasza, fajna atmosfera, można bez problemu pogadać na różne... iiiy W tej cenie są lepsze placówki (3) Nie mogę polecić tej placówki. Opiekunki to uczennice/studentki, osoby bardzo... Kamila Polecam OSK EXPERT (1) Serdecznie polecam OSK Expert. Bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminów.... Jakub Naprawdę cieszę się, że trafiłem do OSK POLDEK, gorąco polecam! :) (1) Profesjonalne podejście do klienta, sympatyczni, cierpliwi instruktorzy z... Toni Polecam (1) Jest to już mój drugi kurs przeprowadzany w tym ośrodku. W 2011 była to... Łukasz Niezastopiona szkoła jazdy - prawko zdane za 1 razem! (1) Świetna szkoła tania ale umiejąca nauczyć największą niezdarę! :) Warta... Dominika Gorąco polecam! (1) Zaczęłam kurs 3 miesiące temu, robiąc e-learning. Mimo dziwnego pierwszego... Martyna Polecam szkołę jak i pana Tomka ! (1) Powiem tak jakość obsługi bardzo dobra zawsze gdy nie było się czegoś pewnym... Damian Uczą żebyś zdał!!! (1) Odbyłem kurs prawa jazdy w trybie przyśpieszonym w Zielonym listku. Czas... Krystian swietna szkola (1) Żegnam się z Moose po trzech latach nauki. szkole oceniam bardzo dobrze... kowal Kurs CAE (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć prowadzonych przez Panią Karolinę. Zajęcia... Sabina Polecam (1) Sprawnie i profesjonalnie. Polecam zajęcia teoretyczne u Pana Waldemara i... k szkoła z klasą-polecam (2) Powiem szczerze, że z jednej strony radość, bo właśnie zdałam egzamin na... halina Polecam! (1) Serdecznie polecam OSK As, ja się nie zawiodłam. Świetnym pomysłem jest... Natalia super;) (1) Gorąco polecam GdPrawko! Po paru ładnych latach wróciłam na kurs (dodam,że... Edyta Zajęcia muzyczne w Baninie? (1) Czy są może w Baninie jacyś nauczyciele udzielający prywatnych lekcji gry na... Remes Rewelacja (1) Serdecznie polecam OSK Autogryf. Ciekawe wykłady, niestresująca atmosfera... Anna Dargacz