Budownictwo - gdzie są wolne miejsca? (3) Tak jak w temacie, wiecie może jakie uczelnie prowadzą jeszcze nabór na... niedostalem sie:( kurs z matematyki (2) W lutym tego roku skorzystałem w "Indeksie" z kursu intensywnego... Adam Najlepsza szkoła! (1) Gorąco polecam tę szkołę! Świetni instruktorzy i bardzo łatwa komunikacja z... Zuza P.
Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu Akademie Prawa Jazdy. Zajęcia... Agnieszka fajna uczelnia, interesujące zajęcia i duuży wybór kierunków (1) interesujące zajęcia, jest ich naprawde dużo i każdy znajdzie cos dla siebie Mahyalaja Właściwie nie wiem, od czego powinnam zacząć (1) Cały zespół to świetni ludzie , wszystko sprawnie potrafią załatwić i... Ala B Edukacja domowa, edukacja demokratyczna, itp. - czyli edukacja alternatywna (2) Witam, Szukam kontaktu do osób z Trójmiasta zainteresowanych edukacją... unschooling Polecam! (1) Korzystałam z kursu praktycznego w szkole OSK Mini po przeprowadzce w okolice... Iwona MEGA POZYTYW (1) Instruktor Kuba F. bardzo profesjonalnie przygotowuje do egzaminu. Bardzo... Ula Polecam :):):) (1) Szkołę polecili mi znajomi, za co jestem im niezmiernie wdzięczna.... Mionika Najlepszy kurs rysunku! (1) Bardzo polecam kurs rysunku w Atelier Bielenik! Świetna prowadząca z dużym... Klara Rewelacja (1) Instruktorzy niezwykle cierpliwi i komeptentni. Bez problemu można po nauce w... E. Zdecydowanie Najlepszy Wybór !!! (1) Na początek chciałbym napisać, że jeżeli ktoś nie wie jaką szkołę jazdy... Bartosz R. Polecam GD Prawko (1) Naprawdę polecam GD Prawko - jeździłem z Panem Mateuszem i na egzaminie... Kamil Odradzam wypożyczalnię EXPRESAUTO. (1) Odradzam wypożyczalnię EXPRESAUTO. Niemiła obsługa, a to sprawia, że nawet... Marcin Szymański Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z oferty szkoły. Uczę się dwóch języków, kompetencje... aga Polecam!!! (1) Nawet będąc po trzydziestce, nie wierząc do końca w swoje możliwości i nie... Iwona Landmesser Polecam szkolenie na kategię A (1) Polecam szkolenie na kategorię A. Rady Pana Piotra okazały się bardzo trafne.... Radek Traktują każdego ucznia podmiotowo. Posiadają bogate wyposażenie i ciekawą ofertę. (1) To jest bardzo dobre liceum, tylko nie mogę zrozumieć dlaczego uczniowie... absolwentka Zdane za pierwszym razem! (1) Uczyłam się w tej szkole i był to najlepszy wybór : D Mogę z czystym... Paulina