Bardzo profesjonalnie (1) Jeśli komuś się nie udało to może czuć się sfrustrowany ale tej szkole nie... Marysia To jest szkoła dla Was! (2) Na początku bałem się trochę, że progi Jedynki są dla mnie zbyt wysokie,... Patryk FANTASTYCZNY SPOSÓB NA ZABAWĘ POŁĄCZONĄ Z NAUKĄ (1) jesteśmy zachwyceni poziomem prowadzonych zajęć, dzieci wracały z półkolonii... Ewa
Polecam (1) Mogę szczerze polecić OSK Auto Best - przystępna cena kursu (kat. B), świetna... Marta Polecam! zdałem za pierwszym razem (1) Bardzo dobra szkoła, rzetelnie przygotowują do egzaminu, szczególnie do... Paweł POLECAM (1) Dzisiejszego dnia zdałam na kat. B i to za pierwszym podejściem. Teorii... Magda B. szczerze polecam!!! (1) Skorzystałam z tej szkoły bo słyszałam, że jest świetna i nie zawiodłam się.... Ola H Polecam! (1) Bardzo mila atmosfera i fachowe podejscie do sprawy, wyklady prowadzone... Agata L-KA, Elka School czy Akademia Prawa jazdy? (1) Hej :) Którą z tych szkół polecacie? Domyślam się, że każdy będzie polecał... Aga Szczerze polecam Akademie Prawa Jazdy! (1) Moim instruktorem był Pan Leszek Chudy, którego zawsze będę mile wspominać.... Emilia, Zdecydowanie polem !!! (1) Zdecydowanie polecam OSK OBELIX. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Nie... Agnieszka Polecam! (1) Nie będę za bardzo słodzić, bo ktoś może pomyśleć, że właściciele sami sobie... mz Atelier Bielenik (1) Polecam Polecam polecam !!! Najlepszy kurs, najlepsza nauczajaca, najlepsza... Dyta Zadowolony absolwent (1) Lepszego kursu nie mogłam sobie wymarzyć. Przyjacielska atmosfera.... Ania Polecam (1) W 100% polecam, załoga bardzo miła, wszystko na wysokim poziomie :) Paulina eL-Prawko O.S.K. Krzysztof Greszta - polecam :) (1) Miałam przyjemność odbyć kilka dodatkowych godzin u Pana Krzysztofa. Dzięki... Ania H. Super nauka (1) Super kadra szkoleniowa Krzysztof nauczył mnie tak ze zdałem za 1 razem Bartek Fajna szkola oraz bonus w postaci niesamowitego instruktora! (1) Drogi kursancie!, Jeżeli chcesz nauczyć się prowadzić wzorowo samochód, oraz... Marcin Bardzo polecam p. Izę (psycholog) (1) Jestem po pierwszej wizycie u psychologa. Była to już 2 osoba z której pomocy... Magdalena K. UNIKAJCIE TEJ SZKOŁY JAK OGNIA !!! (6) OPINIE PONIŻEJ PISZA CHYBA ZNAJOMI PANI DYREKTOR. DZISIAJ DYREKTORKA TEJ... ZBULWERSOWANY RODZIC