dodatkowe godziny- polecam (1) Po 8 latach od posiadania prawa jazdy i nie jeżdżenia zdecydowałam, że czas... Gabi Polecam ! (1) Polecam Elke School,zwłaszcza instruktora Janusza Piotrowskiego.Cechuje się... Karolina Hoeft Goraco polecam! (1) Zakonczylam właśnie kurs prawa jazdy w tym ośrodku. Miałam przyjemność uczyć... Madzia
Ojciec i Syn ZA PIERWSZYM RAZEM ;-) (1) Kategoria A i B zdane za pierwszym razem.Syn na B a ja na A ,profesjonalizm i... Jarek mój syn mówi po angielsku (1) Mój syn od drugiego roku życia uczy się u Pani Kasi. Teraz ma 7 lat i bardzo... Zofia Urbańska ogromny pozytyw ! (1) Z przyjemnoscia mozna polecac taka szkole jak Poldek ! Trafilam tam z... teeen Masz pieniądze-skończysz studia. (3) Poziom nauczania z roku na rok pozostawia wiele do życzenia. Liczba godzin... absolwentka Pan Bogdan (1) Mega polecam właśnie ta szkole. Na codzień mieszkam w Anglii lecz pan z... Dawid Szkoła jazdy godna polecenia (1) Jeśli planujecie robić kurs prawa jazdy - polecam tę szkołę. Ulokowana jest w... Kasia Pan Radzio rządzi :) (1) Witam. Kurs zacząłem bodajże w kwietniu,30 godzinek odbyte z Panem... Patryk Kuessner Zdane za pierwszym! (1) Elka najsuper i nie bez powodu! Super atmosfera podczas jazd i świetne... Emil POLECAM (1) Polecam Wszystkim młodym palącym sie do jazdy OSK"Jankar". Dzięki Panu... POLECAMBARDZO półókolonie (1) Dziecko było teraz na półkoloniach letnich lipiec 2015 w Gdańsku. W... Andrzej Filologie na Ateneum (1) Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem filologii na Ateneum to szczerze... adamo92 Super szkoła! (1) Miła obsługa, efektywny poziom nauczania, a to wszystko w przystępnej cenie.... Piotrek Dobre przedszkole, ale przestrzeń dusi. (1) Kadra pedagogiczna na 6. Jedyne co jest doprawdy wielkim minusem to bardzo... Maminka Akademia Prawa Jazdy - polecam z czystym sumieniem! (1) Kursantami Akademii było już wielu moich znajomych i to właśnie oni mi... Już była kursantka :) Polecam wszystkim !!!! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. To był mój drugi kurs po latach i jak dla mnie... Hubert polecam sprytne misie (1) z całego serca polecam Sprytne Misie. Córeczka z radością przekracza próg... mk Zdecydowanie polecam! (1) Do kursu podeszłam ponownie po zaniechaniu 8 lat temu. Wybrałam GDprawko kurs... Ania